[AKCIJA] Denon AVR X4000 na akciji, a slušalice AHD-340 na poklon!

3. veljače 2014., pregleda: 629, komentara 0, Ocjena (3) korisnika:Od 01.02. do 31.03. ne propustite priliku: kupite najjači AV receiver iz Denonove Xcellence serije - AVR-X4000 po akcijskoj cijeni, a mi Vam poklanjamo vrhunske slušalice AH-D340!
Ako ste razmišljali o kupnji AV receivera Denon AVR-X4000, sada je pravi trenutak! Riječ je o najsnažnijem predstavniku izvrsne Xcellence serije - 200W x 7, a sadrži najnovije HDMI, Networking i HD Surround tehnologije, te je namjenjen ljudima koji traže maksimalnu vrijednost za svoj novac, pa ga je tako i poznati A/V Magazine AUDIOHOLICS ocijenio s maksimalnih 5/5, proglasivši X4000 Best Buy receiverom. Njegova najveća prednost je unikatno Dynamic Discrete Surround Circuit HD sklopovlje s AL24 Processing Plus tehnologijom, koje će usavršiti reprodukciju glazbe i pretvoriti ovaj AV receiver u multifunkcionalnu platformu za reproduckiju svih Vaših medija.

AVR-X4000 omogućuje setup 9.2. sistema uz eksterno pojačalo za dodatne zvučnike, a posjeduje čak 3 HDMI izlaza (2 za glavnu zonu i jedan nezavisni za Zone 2 setup) i najnoviju Audyssey LFC tehnologiju koja brine za dinamični bas. Naravno, tu je network povezivanje i Apple AirPlay tehnologija koje brinu za maksimalni komfor.

S druge strane, AH-D340 su izvrsne Denonove Over Ear slušalice koje reproduciraju zaista zvuk studijske kvalitete, impedancije 32 Ohma i frekvencijskog raspona 7Hz-37kHz. Vrhunska kvaliteta izrade s integriranim mikrofonom za korištenje s iPhone, iPod i iPad uređajima, čine ove slušalice idealnim partnerom, gdje god se zaputili, te ih je T3 proglasio najboljim slušalicama u 2014.!

Za sve dodatne informacije, molimo da nas kontraktirate.


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: