AKCIJA: Fujifilm FinePix S4000

16. studenog 2012., pregleda: 1688, komentara 0, Ocjena (4) korisnika:Poštovani kupci, s obzirom da je S3300 rasprodan u vrlo kratkom roku, želimo Vas informirati da je od sada na akciji još bolji fotoaparat - S4000 sa čak 30 x optičkim zumom!!!

Klasičan 14-megapikselni fotoaparat FinePix S4000 je sve što vam treba! Približite se više nego što ste mislili da je moguće i snimite bilo koju fotografiju, bilo gdje, s nevjerojatnim objektivom s 30x zumom. Smjestite najveću zgradu u snimku upotrebom zapanjujućeg širokokutnog zuma, ili snimite delfine s velike udaljenosti, s broda, upotrebom nevjerojatnog telefotografskog zuma.


GLAVNE ZNAČAJKE:

Snažan Fujinon objektiv s 30 puta optičkim zumom: s ekstremnim širokokutnim rasponom do super telefotografskog raspona. Uživajte u slobodi snimanja svega, od sveobuhvatnih perspektiva do udaljene akcije.

14 Megapiksela: senzor slike CCD od 14 megapiksela omogućuje vam snimanje iznimno detaljnih slika, kreativno rezanje i iznimna povećanja do dimenzija plakata.

Snimanje videozapisa u HD razlučivosti 720 p: s lakoćom snimajte život u pokretu.

LCD zaslon od 7,5 cm (3 in.): veliki LCD zaslon visoke razlučivosti, sa širokim kutom gledanja jamči precizno snimanje i reprodukciju, kako pri jarkom sunčevom svjetlu tako i u uvjetima slabog osvjetljenja.

Velika ISO osjetljivost (do 6400):  za oštrije slike pri slabom osvjetljenju. Prepoznavanje pokreta međusobno usklađuje kretanje fotoaparata i objekta.

Jednostavno dijeljenje: spojite se izravno na televizor visoke razlučivosti (HDTV) putem HDMI priključka ugrađenog u fotoaparat.

AA baterije: vaš fotoaparat napajaju četiri AA baterije koje su dostupne svuda u svijetu.


Više saznajte u priloženom promo videu, ili na stranici proizvoda koju možete pogledati ovdje.

 Za sve dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate.

Akcija traje samo do isteka zaliha.

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: