AKG by Tiësto

21. rujna 2012., pregleda: 294, komentara 0, Ocjena (1) korisnika:


Nizozemac DJ Tiësto je najpopularniji i najplaćeniji DJ na svijetu. Njegova godišnja zarada iznosi, pazite sad: vrtoglavih 22 miljuna dolara. Osim što ima svoju kolekciju odjeće, svoju aplikaciju, svoju radio emisiju i svoj label Tiësto sad ima i liniju slušalica po svojoj mjeri.

Tiësto se udružio s tvrtkom AKG, vodećim austrijskim proizvođačem mikrofona, slušalica i bežične opreme kako bi dobio proizvod koji će njemu, ali i ostalim DJ-ima omogućiti što bolju reprodukciju zvuka.

"Kao DJ i producent težim da svojim fanovima omogućim neopisivo zvučno iskustvo koje neće lako zaboraviti. Odlučio sam se udružiti s AKG-om, jer oni razumiju koliko je bitno omogućiti i iskusiti najbolju moguću reprodukciju zvuka. AKG gaji strast prema glazbi ali u isto vrijeme ima istančan ukus prema dizajnu i stilu. Zajedno smo kreirali liniju profesionalnih slušalica koje su namijenjene onima koji žele najbolju kvalitetu zvuka, ali ne žele gubiti na stilu bilo da miksaju u studiju, nastupaju uživo ili ih koriste kad su u pokretu" – pojasnio je Tiësto.
Slušalice by Tiësto samo što nisu stigle u AVmax!


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: