AVerMedia DarkCrystal – snimite HD video sadržaj iz bilo kojeg video izvora

17. kolovoza 2010., pregleda: 456, komentara 0, Ocjena (2) korisnika:

AVerMedia, jedan od vodećih svjetskih proizvođača digitalnih multimedijskih uređaja, danas je javnosti predstavio PCI-Express video capture karticu s mogućnošću snimanja HD sadržaja iz bilo kojeg izvora direktno na PC računalo ili laptop.

C727 DarkCrystal HD capture karticu, između ostalih izvora, moguće je spojiti na HD televizore, Sky+ i Freeview HD video rekordere, igraće konzole i HDMI digitalne video kamere uz 9-u-1 analogni kabel i snimiti HD video sadržaj u rezoluciji do 1080i.

DarkCrystal c727 capture kartica ima iste funkcije kao i, ranije predstavljena, C874 DarkCrystal Capture Station. Jedina razlika je što je namjenjena ugradnji direktno u računalo, za razliku od c874 stanice koja se koristi kao vanjski uređaj.
Ugradnjom u računalo AVerMedia c727 karticu možemo koristiti kao centralno mjesto za sav HD digitalni sadržaj. Moguće je kopiranje postojećih Blu-ray i HD filmova na tvrdi disk ili DVD te kreiranje vlastitih Blu-ray medija, kopiranje i reprodukcija HD diskova, snimanje sadržaja sa najnovijih HD televizora bez potrebe za drugim HD rekorderima te reprodukcija sadržaja spremljenog na računalu u 1080i rezoluciji. Kartica podržava i različite profesionalne programe za video editiranje pa je snimljeni video sadržaj moguće i direktno uređivati.

Podržano je i real-time snimanje u 1080i HD H.264 formatu uz koji ćemo do tri puta uštediti prostor na hard disku.

AVerMedia C727 DarkCrystal capture kartica nudi kompletno rješenje za snimanje HD sadržaja, sadrži brojne mogućnosti povezivanja i kompatibilna je sa Windows 7, Vista i XP operativnim sustavima.

U ovom trenutku moguće ju je nabaviti po cijeni od 1500 kuna na adresi www.amazon.co.uk.

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: