AVERMEDIA® ovaj mjesec pokreće uslugu besplatnih online seminara

23. travnja 2010., pregleda: 296, komentara 0, Ocjena (1) korisnika:

Vodeći proizvođač digitalne multimedijske prezentacijske opreme, AVerMedia, od ovoga mjeseca svojim je korisnicima i svim zainteresiranima ponudio besplatnu uslugu online poduke usmjerene na AVerVision dokument kamere, AVerPen rješenja i aplikaciju AVer+. Svaki mjesec AVerMedia će održati dva ovakva online seminara koju su besplatni za sve zainteresirane bez obzira jeste li već korisnik njihovih rješenja, to ćete tek postati ili vas samo interesira kako njihovi proizvodi rade.


Online seminari će detaljno objasniti novu AVer+ aplikaciju, besplatnu i snažnu, interaktivnu platformu za učionice koje koriste AVerVision dokument kamere i AVerPen interaktivna rješenja za zajednička učenja. Aver+ je objektno-orijentirana interaktivna aplikacija korisna za označavanje, snimanje, glasovanje, prepoznavanje znakova na zaslonu (OCR) te suradnju svih sudionika u podukama i projektima. Aplikacija je korisna i kao alat za stvaranje plana poduke u kojeg može integrirati audio i video sadržaj, slike i flash datoteke.

AVer+ program možete besplatno preuzeti u MAC i Windows inačici, a više informacija o rasporedu seminara i prijavama saznajte na adresi http://www.averusa.com/presentation/averpen_training_signup.asp.


Bilo da predavači koriste AVerVision dokument kamere, AVerPen rješenja ili oboje zajedno, naši online seminari pružiti će detaljan pregled kako koristiti proizvode i aplikaciju u svim nastavnim planovima.

-Grant Woods,
Marketing Communications Director, AVerMedia Information Inc. USA
Tagovi - avermedia - avervision

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: