AVmax nominiran za "VIDI Web Top 100"

17. studenog 2012., pregleda: 282, komentara 0, Ocjena (2) korisnika:

S ponosom objavljujemo da je AVmax nominiran na izboru za VIDI top 100 najboljih web stranica/projekata u godini 2012! pozlaćena statua "Kiklopa", svojevrsnog Internet oskara i rad akademskog kipara Siniše Reberskog, već se više od jednog desetljeća dodjeljuje webovima koji su pobjedili u svojim kategorijama kao "Najbolji od najboljih".

Vidi visokotehnološki natječaji i događaji koji se vežu uz njih (svečane dodjele, panel diskusije, rasprave i dr.) danas su najznačajniji natječaji u Republici Hrvatskoj s tradicijom dužom od jednog desetljeća.
Vidi Web Top 100, Premijerova web nagrada, Vidi e-novation i ICT gold značajno su doprinijeli popularizaciji visokih tehnologija, Interneta i informatike u Republici Hrvatskoj.
 
Svečana dodjela Vidi nagrada redovito je događaj koji zainteresira hrvatsku javnost u najširem smislu riječi i rado je posjećena od strane vodećih gospodarstvenika, web industrije, akademske zajednice, estradne i sportske elite, novinara i urednika vodećih hrvatskih i regionalnih medija te najviših državnih dužnosnika (Premijeri, ministri, državni tajnici).
O Vidi natječajima te Vidi nagrađenima redovito pišu i govore vodeći hrvatski masovni i poslovni mediji, televizijske i radijske postaje, tiskani mediji, web.
 

Vidi natječaji stavljaju svjetlo na ono najkvalitetnije od visoke tehnologije što Hrvatska danas može ponuditi svijetu... Na taj je način Vidi natječaj svjetionik svim pojedincima, tvrtkama i organizacijama koje Hrvatsku, ali i regiju žele vidjeti kao visokotehnološku zemlju konkurentnu u globalnim okvirima...

Sve je počelo 1999. godine kada je osnovan "Vidi Web Top 100" – hrvatski nacionalni natječaj za najbolje web stranice. Želja organizatora – izdavačke kuće Vidi, bila je popularizacija Interneta i weba u hrvatskom društvu i gospodarstvu. Bilo je to u vrijeme kada i neke od najvećih hrvatskih kompanija uopće nisu imale svoje web stranice.

Kako bi se što bolje popularizirao web u Hrvatskoj, Vidi Web Top 100 natječaj organiziran je kao "oskarovski" događaj na koji su pozvani vodeći gospodarstvenici, akademici, estradna i politička elita, poznati sportaši...

Našu nominaciju možete pogledati ovdje.

Sve ostale kategorije nominiranih možete pogledati ovdje.

Sretno nam svima! :)

Izvor: www.vidi.hr

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: