Benq W1070+ - izvrstan nasljednik popularnog modela W1070!

5. studenog 2014., pregleda: 939, komentara 0, Ocjena (10) korisnika:

Na naše tržište stigao je još jedan odličan projektor za kućno kino, po pristupačnoj cijeni - Benq W1070+. Riječ je o nasljedniku, odnosno poboljšanoj verziji izrazito popularnog modela W1070, koji će u trenu Vaš dnevni boravak pretvoriti u veliko kućno kino, uz snažnu lampu, visok kontrast i brojne mogućnosti povezivanja!


Benq W1070+, nudi nekoliko poboljšanja u odnosu na stari model - bežičnu projekciju, mogućnost spajanja putem MHL-a, mogućnost bočne projekcije uz horizontalnu keystone korekciju, te zvučnik jačine 10 Watta.

Kako bi Vam omogućio bežični, nekomprimirani video prijenos Full HD sadržaja, Benq je napravio poseban uređaj (wireless dongle kit), koji se prodaje zasebno, a postavlja vrlo jednostavno, svega u nekoliko koraka. Jednom kada ga ispravno postavite, prijamnik i predajnik će se svaki puta automatski spojiti s projektorom, a funkcionirati će na udaljenosti do 30 metara. S četiri ugrađene antene, ovaj uređaj poštedjeti će Vas muke s kablovima, te Vam omogućiti fulidni streming preko cijele sobe ili stana, bez interferencije - bilo da uživate u opuštenoj filmskoj večeri ili pak igranju brzih akcijskih igara na zaista velikom zaslonu.

Benq W1070+ omogućuje i fleksibilno pozicioniranje projektora, zahvaljujući horizontalnoj keystone korekciji. Ovo je vrlo praktično u situacijama kada korisnik nije u mogućnosti postaviti projektor na centralno mjesto za projekciju, već je primoran projektor postaviti, primjerice sa strane. Tada, horizontalna keystone korekcija ispravlja trapezoidni efekt, no to nažalost, može i narušiti kvalitetu slike, stoga se ne preporuča, ako nije neophodno.

MHL (Mobile High Definition Link) je nova tehnologija povezivanja,koja omogućuje korisniku povezivanje mobitela, tableta i drugih prijenosnih uređaja, koji podržavaju MHL, posebnim kablom, s uređajima visoke razlučivosti, kao što su primjerice TV-i ili projektori. Benq W1070+ nudi tako mogućnost streaminga digitalnog sadržaja, putem MHL-a s bilo kojeg pametnog uređaja, što je izarazito praktično ukoliko želite uživati u Vašem mobilnom sadržaju, projiciranom na zaista velikom platnu. Također, na ovaj način moguće je i pretraživati web, gledati video zapise, ali i igrati igre, bez potrebe za povezivanjem Vašeg projektora  s računalom!

Benq W1070+ ima izrazito brzo vrijeme odaziva i nisku latenciju, što ga čini idealnim odabirom ukoliko volite gaming, naročito akcijske video igre, koje zahtjevaju glatku projekciju, bez trzaja i kašnjenja slike.

Sve istinske filmofile, razveseliti će podatak, kako ovaj projektor ima ISFccc certifikat, što znači kako ga je moguće profesionalno kalibrirati, kako bi se izvukao maksimum u kvaliteti slike, s optimiziranim performansama za Vaše specifično kućno okruženje.

Što se samih specifikacija tiče, W1070+ je 3D Full HD projektor, koji može projicirati sliku dijagonale 100'' s udaljenosti od samo 2,5 metra, a uz najnoviju DLP (DarkChip 3) tehnologiju, projekcije će biti glatke i visoke kvalitete! Full HD 1080p rezolucija omogućiti će Vam spektakularne projekcije sadržaja u najvećoj mogućoj jasnoći i oštrini, zahvaljujući snažnoj lampi od 2200 ANSI lumena i visokom omjeru kontrasta od 10.000:1, u istinskom 16:9 kino formatu.

Što se tiče konekcija, osim MHL-a, tu su i dva HDMI ulaza, jedan VGA i USB ulaz, te jedan kompozitni, jedan komponentni i RS232 za kontrolu. Sam projektor ima ugrađene snažne zvučnike snage 10 Watta, što će Vas riješiti muke i troška spajanja na skupe, dodatne audio komponente.

Sve u svemu, Benq W1070+ je izvrstan projektor za kućno kino i gaming, pun praktičnih značajki, odličnih karakteristika i izrazito jednostavan za korištenje, koji će Vaš dnevni boravak pretvoriti u kino dvoranu!

Detaljne specifikacije pogledajte i cijenu pogledajte na sljedećem linku - Benq 1070+.

Za sve dodatne informacije i narudžbe, molimo da nas kontaktirate!


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: