BenQ W1110 - Full HD projektor kratkog dometa za kućnu zabavu

20. lipnja 2016., pregleda: 14009, komentara 0, Ocjena (51) korisnika:

Novi home cinema projektor, BenQ W1110, ultramodernog dizajna, bežičnog prijenosa videa i jednostavne instalacije,kao stvoren je za uživanje u emisijama, filmovima, utakmicama i igrama u vlastitom domu na zaista velikom zaslonu!


 
Naručite BenQ W1110 putem webshopa,
uz besplatnu dostavu!
   

W1110 je opremljen 1080p Full HD optimiziranim optičkim sustavom za nenadmašnu jasnoću slike i detalje, uz pomak objektiva, tehnologiju kratkog dometa, veliki zum kao i Full HD bežičnu povezivost i intuitivno sučelje, te donosi istinski doživljaj pravog kina u Vaš dom zahvaljujući oštroj, kristalno čistoj kvaliteti slike. Uživajte u luksuzu zabave s obitelji i prijateljima u privatnosti vlastitog kućnog kina s audivizualnom projekcijom profesionalne kvalitete!

Spojem luksuzne srebrne boje i elegantnih oblina, W1110 pruža modernu estetiku i uklapa se u suvremeni životni stil, a nudi prikaz HD sadržaja najviše čistoće i oštrine - od Blu-raya i videoigara pa do prijenosa uživo. S tehnologijom BrilliantColor™ koja poboljšava svaku nijansu, ovaj projektor postiže istinski zadivljujuće, životne boje bez efekta duge, tako da možete uživati u projekcijama vrhunske kvalitete. 

Zahvaljujući ugrađenom uglednom kalibracijskom servisu ISFccc® organizacije Imaging Science Foundation, slika i kvaliteta boja projektora  mogu se prilagoditi za bilo koju prostoriju, a uključuju predefinirane načine svjetlosti za dnevno i noćno korištenje. 

Kako W1110 ima ugrađenu tehnologiju kratkog dometa, potrebno mi je svega 2,5 metra za projekciju zapanjujuće slike dijagonale 100", stoga stvorite zabavu velikog platna u bilo kojoj prostoriji!Funkcija velikog zuma maksimizira raspon udaljenosti projekcije i omogućuje zabavu na velikom platnu bez potrebe za montiranjem na strop ili kompliciranom instalacijom, dok okomiti pomak objektiva pruža fleksibilnost kod montaže i postavljanja projektora. Slika se može pomaknuti gore ili dolje bez smanjivanja kvalitete. 

Wireless Full HD Kit (prodaje se zasebno) je dodatak za BenQove projektore za kućno kino i omogućuje bežično prikazivanje nekomprimiranog 1080p sadržaja, čak i u 3D-u! Bežičnim dosegom do devet metara uz pomoć četiri antene dobit ćete kristalno jasan prijenos, čak i kroz zidove.


 
Naručite BenQ W1110 putem webshopa,
uz besplatnu dostavu!
   

 

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: