Bežična HD tehnologija pred vratima

9. prosinca 2009., pregleda: 275, komentara 0, Ocjena (0) korisnika:

LLC je jučer objavio da je njihova bežična tehnologija potvrđena, te da je u mogućnosti prenositi Full HD signal bez upotrebe žica.

Specifikacija WHDI (Wireless Home Digital Interface) znači da uređaji koji mogu koristiti 1080p/60HZ HD signal sa Deep Color tehnologijom sa udaljenosti od 30m kroz zid.

Prema LLC ovo je najbolja HD bežična tehnologija koja olakšava postavljanje bežične HD mreže sa nekoliko različitih uređaja, uključujući prijenosna računala, mobilne uređaje, te bežični TV.

"WDHI je jedino rješenje koje zadovoljava potrošačka očekivanja i potražnju za visoko kvalitetnim, mulit-room HD bežičnim rješenjem," dodaje Leslie Chard, predsjednik WHDI LLC-a.

"WDHI omogućava spoj između dva najjača trenda u A/V svijetu: sve brže rastući broj HD sadržaja (sada uključujući i PC te mobilne uređaje) i rastući broj jeftinih, visko kvalitetnih zaslona u domovima.

Očekujemo da će u 2010-toj biti predstavljanje bežične HD tehnologije za komercijalno tržište, tako da se pripremite za eliminaciju kablova iz vaših domova.

 
Tagovi - wireless

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: