Bežični audio sustav za Full HD 3D kućna kina

2. lipnja 2010., pregleda: 1615, komentara 0, Ocjena (4) korisnika:

Dosta vam je razvučenih kabela po sobi? Želite, konačno, bežični prijenos audio signala do zvučnika koje ste pažljivo razmjestili po svom dnevnom boravku i to sve za vaše novo 3D kućno kino?

Pod pretpostavkom da ste jedan od rijetkih koji su si priuštili ovu novu i skupu 3D igračku za dnevni boravak razmislite još i o Panasonicovom bežičnom audio sustavu, pomalo kompliciranog imena, SC-ZT2. Ako ste pak dio većine koja svoje domove još nije opremila kućnim kinima, još manje 3D kućnim kinima, ostaje vam barem da upoznate novosti na ovom tržištu i zajedno se sa nama nadate da će što prije i u našoj zemlji 3D kućni sustavi postati standard bez kojeg niti jedan suvremeni dnevni boravak neće moći proći.

Panasonic je ovaj tjedan najavio svoj prvi potpuno bežični audio sustav za kućna kina konstruiran za Full HD 3D prikazivanje. Prema Panasonicovoj službenoj izjavi za novinare novi audio sustav proizvodi zvučni dojam koji je usporediv sa 7.1 kanalnim sistemima, a pri tome koristi samo dva, ultra tanka, zvučnička stalka. Svaki stalak sadrži četiri vertikalno poredana visokotonca, promjera 2,5 centimetra, koji emitiraju zvuk paralelno s podom te omogućuju kvalitetnu reprodukciju zvuka bez obzira u kojem djelu prostorije se nalazili.

Uz njih, Panasonic je u isto kućište ugradio i woofer dugog hoda promjera od oko 12.5 centimetara koji omogućuje reprodukciju audio signala niskih frekvencija i dubokog basa kakvog inače proizvode subwooferi. Woofer koristi "down-fire" strukturu koja iskorištava pod kao audio reflektirajuću površinu te proizvodi jak dinamični bass. Sa wooferima u oba zvučnička stalka slušatelju je omogućeno primanje zvuka iz svih smjerova.

Panasonicov SC-ZT2 sustav uz dva zvučna stalka dolazi i sa bežičnim receiverom, a njegova početna, preporučena, cijena kreće se od 6,000.00kn na više.

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: