Bluetooth zvučnici - vodič za kupnju

pregleda: 9685, komentara 0, Ocjena (14) korisnika:

Pronađite prijenosni Bluetooth zvučnik prilagođen Vašim potrebama!

Bez obzira jeste li u pokretu ili u vlastitom domu, u glazbi možete uživati uvijek - zahvaljujući prijenosnom Bluetooth zvučniku. Naime, takvi zvučnici izrazito su praktični, cjenovno povoljni, a istovremeno nude mnogo dodatnih mogućnosti. Dovoljno je smartphone ili tablet, putem Bluetootha, upariti sa zvučnikom - i zabava počinje!

Već znate kakav zvučnik želite?
Pogledajte našu ponudu i naručite uz BESPLATNU dostavu!
 
ZAPOČNITE SHOPPING!


U nastavku teksta saznajte kakvi Bluetooth zvučnici postoje na tržištu, koje su im mogućnosti i na što obratiti pažnju prilikom odabira...
 
Zvučnici spremni za dobar tulum u svakom trenutku

Ukoliko ste mladi, željni zabave, uvijek okruženi društvom i spremni za dobar tulum u svakom trenutku, bez obzira gdje se nalazili, idealan izbor predstavlja prijenosni Bluetooth zvučnik koji izgleda atraktivno, zvuči fantastično, ima dugotrajnu bateriju, no istovremeno nije preskup, za slučaj da se ujutro ne sjetite gdje ste ga prošlu noć ostavili :)
 
Prijenosni zvučnici za poslovne ljude u pokretu
 
Ukoliko zvučnik namjeravate koristiti za posao, ali u privatno vrijeme i za zabavu, a uz to ste često na poslovnim putovanjima i sastancima, potreban Vam je nešto skuplji, pouzdan zvučnik, visoke kvalitete. Takvi Bluetooth zvučnici su obično nešto "ozbiljnijeg" dizajna, izrađeni od finijih materijala, a dodatni plus jest mogućnost konferencijskih poziva, što je izrazito praktično u poslu.
 

Ultra prijenosni zvučnici za ljubitelje putovanja

Ljubitelji putovanja znaju koliko je je svaki milimetar u torbi dragocjen, stoga Vaš zvučnik mora biti zaista malen kako bi Vam bio praktičan i uvijek pri ruci. Međutim nemojte se dati zavarati njihovim dimenzijama - oni često znaju biti iznenađujuće snažni, čak snažniji i od mnogo većih primjeraka. Važno je odabrati zvučnik renomiranog proizvođača i svakako provjeriti specifikacije, ali i izdržljivost baterije, budući da će Vam punjač i utičnica, vrlo vjerojatno - rijetko biti pri ruci.
 
Vodootporni namijenjeni avanturistima
 
Ukoliko uživate u outdoor sportovima i aktivnostima, vjerojatno želite zvučnik koji je robustan i otporan na sve vremenske uvijete. Takvi zvučnici otporni su na vodu, kišu, snijeg, prašinu, pijesak padove i udarce. Ne morate se zamarati ničime - samo upalite glazbu, pojačajte - i uživajte u svojim omiljenim aktivnostima. Svakako pripazite da takav zvučnik ima i snažnu bateriju za višesatnu reprodukciju.
 
Visokokvalitetan zvuk kod kuće za audiofile
 
Postoje visokokvalitetni Bluetooth zvučnici dizajnirani i namijenjeni korištenju kod kuće, dakle više-manje fiksno pozicionirani. Bilo da je riječ o alternativi skupom kućnom hifi sustavu, rješenju za spavaću sobu, ured, ordinaciju, apartman ili slično, ovakvi zvučnici obično su nešto veći, teži, ali i profinjenog izgleda. Za razliku od ultra prijenosnih uređaja, nude snažan, prostran zvuk, audiofilske kvalitete. Najbolji takvi primjerci na tržištu su JBL Authentics L8, te skuplji L16.
 
Bežični zvučnici za PC/laptop
 
Gotovo sva računala imaju mogućnost spajanja putem Bluetootha, stoga je izvrsno upariti ih sa stereo Bluetooth zvučnicima koji su dizajnirani upravo za korištenje sa PC/laptopom, a koji će drastično poboljšati Vaše iskustvo slušanja glazbe preko računala. Da ne spominjemo koliko je praktična činjenica što nema dodatnih žica za spajanje.

 

Dodatno punjenje baterije smartphone-a
 
Pri odabiru Bluetooth zvučnika, svakako obratite pozornost na činjenicu da povezivanje Vašeg pametnog telefona ili tableta putem Bluetootha i dugotrajna reprodukcija glazbe - troši bateriju Vašeg uređaja. Zvučnik s ugrađenim punjačem jest odlično rješenje, jer osim što glazbu možete uvijek imati uza sebe, Vaš zvučnik Vam istovremeno služi i kao rezervna baterija. Takvi zvučnici imaju USB priključak i izrazito snažnu bateriju, te je dovoljno smartphone/tablet povezati kablom.
 

Ugrađen mikrofon za Hands Free razgovore
 
Dio prijenosnih, Bluetooth zvučnika, ima ugrađen mikrofon za hands free pozive. Neki čak koriste tehnologije koje blokiraju ambijentalnu, odnosno okolnu buku i jeku, te omogućuju visokokvalitetne pozive, odnosno razgovore. Kada je Vaš smartphone uparen sa zvučnikom, dolazni poziv se automatski prebacuje na zvučnik, a Vi možete odabrati da li ćete poziv prihvatiti ili nastaviti slušati glazbu.

 

Sve ste saznali i spremni ste odabrati svoj Bluetooth zvučnik?
 
PRONAĐITE SVOJ BLUETOOTH ZVUČNIK!

...ukoliko i dalje dvojite ili su Vam potrebne dodatne informacije, javite nam se - naše stručno osoblje rado će Vas savjetovati i  pomoći Vam pri odabiru!
   

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst:Zelite da napišemo vodič na neku određenu temu ?   Kontaktirajte nas