BMW odabrao Harman grupu i Magneti Marelli za razvoj auto infotainment sustava nove generacije

29. lipnja 2010., pregleda: 245, komentara 0, Ocjena (0) korisnika:

Harman, premium grupa proizvođača audio i infotainment opreme jučer je, 28. lipnja 2010. godine, objavila kako ju je BMW grupa, zajedno sa Magneti Marellijem izabrala za proizvodnju ulaznih modela automobilskih infotainment sustava nove generacije. Novi multimedijski sustav kupcima BMW vozila ponuditi će napredne značajke poput gps navigacije i savršenog prikaza slike, iSpeech multijezičnog sustava, pristupa Internetu, žičnog i bežičnog pristupa uređaju kakav do sada nije bio dostupan u niti jednom ulaznom modelu sličnih sustava te naprednog sustava za slanje, primanje i spremanje podataka.

 

Novi auto sustav spoj je besplatne platforme Magneti Marellijeve tehnologije s Harmanovim sustavom povezivanja i dobrim poznavanjem svih potrebnih aplikacija za savršeni ured u pokretu.

 

Ovo označava prvi slučaj kada je sličan sustav razvijen za globalnu primjenu s multi jezičnom podrškom za izgovor i navigaciju. Sustav uključuje i modul kineskog jezika za brzorastuće Azijsko tržište.

 

Magneti Marelli je svjetski poznati dizajner i proizvođač naprednih sustava i komponenti za auto industriju sa sjedištem u Italiji. Tvrtka je danas prisutna u 18 zemalja, ima 32,000 zaposlenih i promet od 4,5 milijardi Eura u 2009.

 

Harman grupa dizajnira, proizvodi i prodaje široki raspon audio i infotainment rješenja za auto industriju te profesionalna i potrošačka tržišta. U Harman grupu pripadaju brandovi kao što su AKG, Harman Kardon, Infinity, JBL, Lexicon i Mark Levinson.

  

 


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: