Boombox: Harman Kardon Go+Play Micro

30. travnja 2010., pregleda: 388, komentara 0, Ocjena (1) korisnika:

Harman Kardon nas je ugodno iznenadio kada je ovaj tjedan predstavio Go + Play Micro, novu verziju najuspješnijeg prijenosnog audio sustava Go + Play koji je 2006. godine označio prekretnicu u načinu na koji poimamo male prijenosne audio sustave. Najveća  novost mu je podrška za iPhone i i iPad uređaje pa tako novi Go + Play sa gornje strane ima lakodostupni dock koji ga pretvara u savršeno dizajnirani prijenosni audio sustav.


Vizualno vrlo privlačan, kao i prethodnik, novi boombox što se zvuka tiče ipak nije što je bio jer mu je snaga smanjena sa 120W na 60W. Nema ugrađene podrške za AM i FM radio stanice niti EQ podešavanja pored onih koji su ugrađeni u iPhone ili iPad, a cijena od 2200 kuna mu također nije jača strana budući na tržištu ima jeftinijih i jačih sustava sa više izlaznih opcija i sličnim karakteristikama. Što se povezivosti tiče ima ugrađeni kompozitni video izlaz i klasični audio ulaz, USB port za sinkronizaciju s računalom te se isporučuje sa IR daljinskim upravljačem za osnovne kontrole.

Ipak, neka vas riječ Micro ne zavara jer jer Harman Kardon u novi proizvod ugradio vrhunsku audio tehnologiju koja je spojena sa suvremenim dizajnom ono što očekujete od proizvođača poput Harman Kardona i zvukom i stilom. Sa 18 sati rada na 8 C baterija, wooferom iznimne kvalitete i 4 dodatna zvučnika novi Go + Play je vrhunski audiofilski prijenosni sustav koji je idealan suputnik za iPhone i iPad uređaje.
Tagovi - harman kardon - go+play - micro

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: