Bowers&Wilkins P7 su i službeno najbolje slušalice!

2. veljače 2014., pregleda: 385, komentara 0, Ocjena (1) korisnika:Bowers&Wilkins P7
su još jedno remek djelo B&W tvornice. Radi se o vrhunskim On Ear slušalicama, koje, zahvaljujući ugrađenim najnovijim zvučnim jedinicama reproduciraju zvuk kao da se radi o pravom HiFi sustavu. Izrazito luksuznog dizajna, izrađene od najfinijih materijala i neupitne kvalitete, pravi su izbor za svakog audiofila.

Njihov Over Ear dizajn, koji pokriva cijelo uho slušatelja, dodatno maksimalno blokira vanjsku buku, ergonomski prijanja uz glavu slušatelja, te osigurava čišću reprodukciju zvuka nego ikada do sada, a zvučne jedinice (2x Ø40mm) B&W P7 inspirirane dizajnom tradiocionalnih HiFi zvučnika, postavljaju novi standard u kvaliteti zvuka.

Impedancije 22 Ohma, uz frekvencijski raspon od 10Hz to 20kHz, visoke će frekvencije biti vrlo čiste, bas dubok i snažan, te neće biti ni traga izobličenju zvuka.

Slušalice P7 izrazito su lagane (290 grama) i udobne čak i za dugotrajno nošenje, budući da su izrađene od najfinije kože, dok su zglobovi metalni, namjenjeni za preklapanje prema unutra kada slušalice ne koristite, te dolaze u kompletu s odgovarajućom torbicom.

Bowers&Wilkins P7 su "made for iPhone", što znači da će  kontroler s mikrofonom na kableu, na kojem se nalazi standardna tipka za odgovaranje na pozive te dodatna kontrola glasnoće, ispravno raditi samo s Apple uređajima, i to uz iPhone 3GS ili noviji, iPad, iPod touch (2. generacije ili noviji), iPod classic (120GB, 60GB), i iPod nano (4. generacija ili noviji).

Bowers&Wilkins P7 su u prestižnom What HiFi magazinu proglašene najboljim Portable On Ear slušalicama u kategoriji do £300, a cijelu recenziju možete pročitati ovdje.

Cijenu i detalje Bowers & Wilkins P7slušalica pogledajte ovdje.

Za sve dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate.


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: