Canon: 3 nova PowerShot modela – S95, SD4500 IS i SX130 IS

20. kolovoza 2010., pregleda: 674, komentara 0, Ocjena (1) korisnika:

Canon je danas najavio 3 nova modela kompaktnih fotoaparata svoje PowerShot serije – Powershot S95, SD4500 IS i SX130 IS. Novi modeli dolaze sa novim značajkama poput High Sensitivity sistema za poboljšane performanse prilikom snimanja u uvjetima slabe osvijetljenosti u modelima S95 i SD4500 IS te High Definition snimanja video zapisa i High Dynamic Range (HDR) u S95 modelu kao i pametniju Smart AUTO opciju.

Canon je u ovim modelima posebni naglasak stavio na snimanje u uvjetima slabe osvijetljenosti te poboljšanu kvalitetu fotografija prilikom snimanja s visokim ISO vrijednostima.

Canon je kao proizvođač poznat po kvalitetnim fotografijama, a s 3 nova modela koji su najavljeni želja im je upoznati korisnike s svim mogućnostima koje nudi HD snimanje i ohrabriti ih u istraživanju i korištenju HD video zapisa.

SMART Auto opcija podržava 28 scena i pomaže pri automatskom prilagođavanju različitim svjetlosnim uvjetima ili razinama pokreta.

Zanimljiva opcija za početnike ugrađena je u SD4500 IS model. Best Image Selection opcija jednim klikom snimiti će 5 uzastopnih snimki i odabrati jednu od njih koja se pokazala najboljom u odnosu pokreta i izraza lica. Još jedna zanimljiva značajka SD4500 IS modela je Handheld Night scena prilikom koje će aparat automatski kompenzirati podrhtavanja ruke i snimiti jasne fotografije u noćnim uvjetima snimanja.

S95 u prodaji će se naći krajem kolovoza po cijeni od oko 2300 kuna kao i SX130 IS ali po cijeni od 2000 kuna dok je SD4500 IS najavljen za početak rujna po cijeni od oko 1700 kuna.

PowerShot serija Canonovih fotoaparata spoj je kvalitete i kreativnih mogućnosti koje nude skuplji DSLR-ovi i jednostavnost korištenja kompakta ili point-and-shoot fotoaparata.

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: