Canon predstavio odlične fotoaparate za 2014. godinu!

12. veljače 2014., pregleda: 2062, komentara 0, Ocjena (4) korisnika:

Canon je predstavio uzbudljivu kolekciju novih modela iz svojih linija DSLR aparata, digitalnih kompaktnih fotoaparata i pribora. Svaki od njih demonstrira nenadmašnu Canonovu stručnost u industriji fotografije!

DSLR seriju u novoj kolekciji predstavlja EOS 1200D koji je predstavljen uz novu aplikaciju EOS Companion. Ovaj DSLR fotoaparat iz ulaznog tržišnog segmenta i aplikacija za pametne telefone svima omogućuju da lako naprave prve korake u DSLR fotografiji. Seriji PowerShot pridružuju se četiri nova modela: PowerShot GI X Mark II nudi performanse razine DSLR-a u kompaktnom kućištu, PowerShot SX700 HS Canonov je najtanji fotoaparat svih vremena s 30x optičkim zumom, PowerShot D30 je robustan i otporan na vodu, a PowerShot S200 najnoviji je dodatak seriji PowerShot S. Predstavljena su i tri nova modela IXUS, koja omogućuju korisnicima fotografiranje sjajnih slika u stilu: IXUS 155, IXUS 150 i IXUS 145.


EOS 1200D –
prekrasna fotografija na jednostavan način


Osmišljen za one koji DSLR kupuju prvi put i žele impresivne rezultate bez truda, EOS 1200D spaja Canonov vrhunski sustav slike s velikim brojem intuitivnih kontrola koje se lako koriste te automatskim načinima snimanja, osiguravajući da su zabilježene fotografije uvijek dostojne sjećanja, bez obzira na vašu razinu vještine. Najvažnije značajke uključuju novu aplikaciju EOS Companion i vodič za brzi početak koji olakšava učenje rasporeda tipki i značajki fotoaparata, tako da korisnici s više samopouzdanja mogu učiniti prve korake pri fotografiranju posebnih trenutaka, ali i niz značajki jednostavnih za korištenje, uključujući način Scene Intelligent Auto, videoisječke i kreativne filtre koji omogućuju stvaranje slika i filmova visoke kvalitete na dodir tipke.


PowerShot G1 X Mark II –
performanse na razini DSLR-a, prenosivost PowerShota


Novi vrhunski kompaktni fotoaparat i nasljednik modela PowerShot G1 X, PowerShot G1 X Mark II, daje najbolje slikovne performanse ikad viđene kod Canonova kompaktnog fotoaparata. Kvalitetom slike sličan DSLR-u, a prenosiv poput vrlo uspješne kompaktne serije PowerShot G, ovaj model savršen je dodatak svakoj torbi profesionalnog fotografa. Osmišljen je na temelju povratnih informacija dobivenih od fotografa, a donosi nove značajke koje nude izuzetne performanse i kontrolu:

> veliki Canonov CMOS senzor vrste 1,5 daje plitku dubinu polja usporedivu s DSLR senzorom veličine APS-C i čini ga idealnim za profesionalne portrete i makrofotografiju
> novi objektiv s velikom svjetlosnom jakošću od f/2.0-3.9 koji zadržava široku blendu od f/3.9 čak i kod najvećeg zumiranja te pritom daje odlične performanse kod slabih svjetlosnih uvjeta i omogućava kontrolu dubinske oštrine
> potpuno prilagodljivi dvojni prstenovi za kontrolu objektiva omogućavaju lakše i brže postizanje željenih fotografskih rezultata; 
> ergonomski smješteni prsteni za postupnu i neprekinutu prilagodbu daju mogućnost postupne kontrole parametara snimanja, što uključuje zumiranje, otvor blende i brzinu zatvarača
> poboljšani sustav AiAF s 31 točkom za automatsko fokusiranje, u usporedbi s 9 na modelu PowerShot G1X, unaprjeđuje sposobnost fotoaparata da se precizno fokusira na objekte prilikom fotografiranja slika plitke dubine polja


PowerShot SX700 HS –
Canonov najtanji fotoaparat svih vremena s 30x optičkim zumom


Spajajući Canonove vodeće inovacije u objektivima sa stručno izrađenim 34,8 milimetara tankim kućištem, PowerShot SX700 HS idealan je za bilježenje posebnih trenutaka u kvaliteti koju zaslužuju. Precizno osmišljen ultraširokokutni 25-milimetarski objektiv nudi fleksibilnost bilježenja prekrasnih pejzaža iz prirode, dok impresivna žarišna duljina – odnosno 30x zum – daje i slobodu zumiranja udaljenih detalja.


PowerShot D30 –
Slikajte dublje pod vodom


PowerShot D30 osmišljen je za pustolovinu – idealan je za hrabre lovce na adrenalin. Ovaj vodootporni kompaktni fotoaparat s najvećom dubinom na svijetu[i] može fotografirati na dubinama do 25 metara, nudeći vrhunsku kvalitetu slike i zadivljujuće prirodne boje čak i u uvjetima slabog svjetla. Otporan na udarce i padove s visine do dva metra, otporan na smrzavanje do -10 °C te otporan na prašinu, PowerShot D30 idealan je za planinarenje po snijegu, penjanje po stijenama ili podvodna istraživanja.


PowerShot S200 –
podijelite svoju kreativnost uz pomoć modela PowerShot koji možete ponijeti kud god želite


PowerShot S200 ostaje vjeran hvaljenom nasljeđu serije PowerShot S, nudeći zadivljujuću kvalitetu slike i jednostavan pristup ručnim podešavanjima u modernom, džepnom dizajnu, s nizom značajki za one koji žele napraviti korak dalje u fotografiji. Ultraširoki svijetli objektiv s blendom od f/2.0 u kombinaciji s 10,1-megapikselnim CCD senzorom veće osjetljivosti omogućava veću fleksibilnost kod snimanja kreativnih fotografija u izazovnim situacijama.


IXUS 155, IXUS 150 i IXUS 145 –
odaberite jedan u svom stilu


Hvaljenoj seriji IXUS pridružuju se tri nova moderna kompaktna džepna fotoaparata, jednostavna za korištenje. IXUS 155 spaja Canonov slikovni procesor DIGIC image, optički zum od 10x i senzor s 20 megapiksela s priznatim, stiliziranim dizajnom IXUS-a – što ga čini savršenim fotoaparatom za fotografiranje ili snimanje videozapisa prijatelja na koncertima ili noćnim izlascima. Fotoaparati iz ulaznog segmenta IXUS 150 i IXUS 145, svaki sa senzorom od 16 megapiksela i 8x optičkim zumom, idealni su za fotografe početnike, s načinima fotografiranja jednostavnim za korištenje, kreativnim filtrima i slikama visoke kvalitete.

Za sve dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate.
 Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: