Casio XJ-V1 - novi best buy projektor u klasi?

6. svibnja 2015., pregleda: 743, komentara 0, Ocjena (3) korisnika:

Najavljujemo Casio XJ-V1, novi best buy model projektora poznatog japanskog proizvođača, koji koristi LED/Laser hibridnu tehnologiju s trajnošću izvora svjetla od čak 20.000 sati i petogodišnjim jamstvom, po sjajnoj cijeni! Ovaj projektor namjenjen je prvenstveno za poslovne prezentacije, te za korištenje u edukativnim ustanovama.
 
 
Naručite odmah,
uz besplatnu dostavu za cijelu Hrvatsku!
 
Započnite kupnju!

 

Casio je predstavio model projektora XJ-V1, koji koristi LED/Laser hibridnu tehnologiju. U prodaju kreće početkom ​​svibnja 2015., a namijenjen za korištenje u učionicama i sobama za sastanke.

Potrošnja energije i troškovi održavanja su znatno smanjeni, budući da nema potrebe za zamjenom lampe ili filtera. Projektor se uključuje i isključuje u manje od osam sekundi, bez razdoblja potrebnog za zagrijavanje ili hlađenje samog uređaja. Uz svjetlinu od 2.700 ANSI lumena i 20.000 sati životnog vijeka, XJ-V1 osigurava svijetle i živopisne prezentacije, bez imalo gubitka u kvaliteti slike tokom korištenja.

Projektor nudi minimalistički i intuitivan dizajn, s izrazito jednostavnim korisničkim sučeljem i konekcijama koje odgovaraju većini univerzalnih stropnih nosača, a težak je svega 2.8 kg, uz dimenzije 270 x 89 x 270 mm.
Toshiharu Okimuro, voditelj prodaje Casio projektora je izjavio: "Ovaj novi model u našem portfelju će osigurati svakom korisniku visoku kvalitetu po pristupačnoj cijeni. Vrlo smo uzbuđeni zbog ovog novog proizvoda, a nakon što ga vidite, shvatit ćete zašto smo toliko uzbuđeni! Budući da nema potrebe za zamjenom dijelova, krajnji korisnici neće imati nikakvih skrivenih, niti dodatnih troškova, minimalno idućih 5 godina. Troškovi održavanja znatno su smanjeni, nudeći tako izvedivu i održivu opciju za tvrtke i obrazovne ustanove, koje su u potrazi za dugoročnim tehnološkim rješenjem."


Naručite odmah,
uz besplatnu dostavu za cijelu Hrvatsku!
 
Započnite kupnju!


Potrebne su Vam dodatne informacije? Javite nam se!
Naše stručno osoblje rado će Vas savjetovati i pomoći Vam pri odabiru i kupnji!  
   


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: