CES 2012: Bang & Olufsen Beolit 12 AirPlay stereo sustav

3. veljače 2012., pregleda: 274, komentara 0, Ocjena (0) korisnika:Bang & Olufsen je na CES-u predstavio novi proizvod s kojim se želi približiti široj publici nižom cijenom i recentnim tehnologijama kao što je AirPlay striming. Uređaj je nazvan Beolit 12 i prvi je od serije uređaja iz B&O Play podbrenda čija je glavna karakteristika niža cijena u odnosu na prijašnje B&O uređaje.

Riječ je o malom glazbenom AirPlay sustavu u kojeg je ugrađeno digitalno pojačalo od 120 W, sa zvučničkim sustavom koji se sastoji od dva visokotonca promjera 5 cm i woofera od 10 cm. Tipičn o za dansku tvrtku,  dizajn i u ovom slučaju igra veliku ulogu, malo bi bilo reći da Beolit 12 izgleda drugačije od ostalih AirPlay stereo sustava. Sliči na mali retro hladnjak za piknike s udubljenjem na vrhu za odlaganje iPoda/iPhonea ili nekog drugog playera.

Ručka za prijenos je napravljena od fine talijanske kože, a uređaj će se u početku isporučivati u tamno sivoj i metalik zelenoj boji, dok će kasnije kupci moći birati još između srebrne i plave verzije.

U uređaj je ugrađena baterija na punjenje koja osigurava 8 sati reprodukcije (ako je stalno uključen AirPlay onda pada na 4 sata), ima ethernet i USB priključak za spajanje vanjskog playera ili sticka s digitalnom glazbom.

Na policama Beolit 12 bi se trebao pojaviti tijekom siječnja po cijeni od 699 eura.

Izvor: HiFi media

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: