Dali Kubik Free - totalno fora!

11. lipnja 2013., pregleda: 1369, komentara 0, Ocjena (1) korisnika:

Vrhunski danski proizvođač zvučnika Dali, najavio je nove bežične aktivne zvučnike - Dali Kubik Free!

Kubik Free dolazi u dvije verzije, kao aktivni zvučnik i kao pasivni zvučnik kojeg su nazvali Kubik Free Xtra. To znači da možete imati jedan bežični zvučnik koristeći samo Kubik Free, 2.0 sustav koristeći Kubik Free i Kubik Free Xtra ili čak 2.1 dodatnim povezivanjem bilo kojeg aktivnog subwoofera.

Ovaj dvosistemski aktivni zvučnik koristi bas/srednjetonsku jedinicu promjera 5 inča (13 cm) i membranu načinjenu od isprepletenih drvenih vlakana. Visokotonska jedinica meke kupole ima promjer od 25 mm, a u zvučničku kutiju je ugrađeno digitalno pojačalo od 100 W.Za reprodukciju glazbe koristi aptX Bluetooth 3.0, ali tu su i digitalni optički ulaz, standardni RCA stereo, 3.5 mm ulaz i USB. Izuzetno praktično!

Osim toga, oduševljavaju i dizajnom. Dizajn zvučnika je tzv "wrap-around", što znači da izgedaju odlično iz svakog kuta, a na početku će biti dostupni u crvenoj, bijeloj i crnoj boji, a kasnije i u ostalim bojama...

Cijene još ne znamo, ali šuška se da će biti oko £700 za Kubik Free i oko £1000 za par (Kubik Free + Kubik Free Xtra). Čim dobijemo više informacija kada stižu i po kojim točno cijenama - update-at ćemo Vas!

Do tada uživajte u kadrovima snimljenim na ISE 2013 sajmu u Amsterdamu:

 


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: