Dali Spektor - nova sjajna serija HiFi zvučnika po odličnoj cijeni!

7. ožujka 2017., pregleda: 19565, komentara 0, Ocjena (6) korisnika:

Nova Dali Spektor serija HiFi zvučnika osvaja cijenom i kvalitetom, a sastoji se od ultra kompaktnih Spektor 1 zvučnika, zatim kompaktnih Spektor 2 zvučnika za policu, Spektor 6 podnih zvučnika te konačno Spektor Vokal središnjeg zvučnika. Cijela serija može se složiti u fantastičan 5.1 surround sustav ili pak pojedinačno koristiti kao stereo rješenje.
 

Naručite Dali Spektor zvučnike putem webshopa,
uz besplatnu dostavu!
   


Ako kojim slučajem još niste upoznati s tvrtkom Dali, radi se o Danskom proizvođaču visokokvalitetnih HiFi zvučnika. Tvrtku je osnovao Peter Lyngdorf  davne 1983. godine, te od tada do danas ponosno dizajniraju i proizvode svoje drivere i zvučnike u Danskoj. Tvrtka u svojoj ponudi ima 9 serija zvučnika, koje se razlikuju cijenom i kvalitetom. Spektor serija je ulazna, odnosno budget serija zvučnika, te spada među najpovoljnije HiFi zvučnike na tržištu. Svaki zvučnik iz serije ima drivere napravljene po mjeri, dizajnirane posebno za svaki zvučnik.

Spektor serija je cjenovno povoljnija od nagrađivane Zensor serije, dok su im preformanse zanemarivo slabije. Na taj način omogućeno je mnogim novim zaljubljenicima u glazbu i filmove iskusiti zadovoljstvo istinskog Hi-Fi zvuka. Kako bi se napravio zvučnik koji je cjenovno prihvatljiv, a pruža toliko visoku razinu Hi-Fi performansi, nije trebalo uložiti samo cijelo iskustvo, nego je bilo potrebno provesti i sate i sate u slušaonici, poboljšavajući dizajn drajvera i ostalih komponenti za savršeno audio iskustvo.Spektor 1 su ultra kompaktni bookshelf zvučnici, odnosno zvučnici za policu. Ugrađeni 4,5 woofer drvenih vlakana i 21mm visokotonac, čine ga idealnim za gotovo sve situacije koje zahtjevaju malen, ali dobar zvučnik. Odličan kao prednji, stražnji ili bočni zvučnik u surround sistemu, ili sam kao kompaktno stereo rješenje.

Povećana površina 5 1/4 woofera i 25mm visokotonac kod modela Spektor 2, čine ga odličnim izborom za veće prostorije koje zahtjevaju kompaktne zvučnike. Spektor 2 zvučnici će također biti idealni kod kuće u bilo kojoj surround poziciji za još bolje iskustvo kućnog kina. Većeg unutarnjeg volumena od Spektor 1 zvučnika, donose posebno jaku bas izvedbu.

Spektor 6 izrađen je od dva 6,5 inčna woofera i 25mm visokotonca. Time ovaj veliki samostojeći zvučnik pruža detaljnu, dinamičnu i snažnu audio reprodukciju, te je savršen izbor za bilo kakav stereo ili surround sustav. Ako tražite cjenovno dosutpne samostojeće zvučnike koji donose snažan zvuk, Spektor 6 su savršeni za Vas. Dizajnirani tako da pružaju detaljan, dinamičan i jak zvuk, idealni su za bilo koji stereo ili surround sustav.Zauzimajući centralnu poziciju, Spektor Vokal donosi čistoću i dubinu zvuka svakog filma. Dva 4,5 inčna woofera i 25mm visokotonac postavljeni su tako da savršeno odgovaraju svakom od tri modela iz Spektor serije. Radi se o detaljno izrađenoj, dinamičnoj i snažnoj audio reprodukciji te savršeno odgovara svakom od tri modela iz Spektor serije, ne bitno planirate li koristiti 3.1 ili 5.1 surround postavke kod Vašeg kućnog kina.

Svi modeli iz Spektor serije dizajnirani su prema fundamentalnim akustičkim i elektro-akustičkim principima, te u snažnoj vjeri kako će Vas čistoća i autentičan, iskren, zvuk približiti istinskom koncertnom iskustvu. Dostupni su u crnoj i walnut varijanti.
 

Naručite Dali Spektor zvučnike putem webshopa,
uz besplatnu dostavu!
   

 

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: