Najnovije vijesti o Audio-Video opremi, proizvođačima i tehnologiji

4.3.2013.

Denon AHNCW500 - luksuzne Hi Fi slušalice

Denon AHNCW500 - luksuzne Hi Fi slušalice Denon AH-NCW500 Globe Cruiser On-Ear slušalice vrlo su luksuzne, a pružaju vrhunsku udobnost i stil. Karakteriziraju ih 40mm driveri, integrirano pojačalo, AAC i aptX dekodiranje za CD kvalitetu zvuka preko bežične veze. Denonov kontrolni kotačić omogućuje potpunu kontrolu nad vašim Apple iPhone, iPad, iPod ili Bluetooth uređajima....

10.1.2013.

JBL On Beat Awake - nježno buđenje sa stilom!

JBL On Beat Awake - nježno buđenje sa stilom! On Beat Awake je novi član velike JBL On Beat obitelji. Uz stariju braću On Beat i On Beat Xtreme, On Beat Awake je osmišljen kao prekrasan i funkcionalan iPhone/iPod/iPad dock ali i prvenstveno kao budilica uz koju ćete nježno i bez stresa jutrom započeti dan! Čistog i modernog dizajna, sa širinom od nepunih 27 centimetara, bez problema...

18.10.2012.

GEAR4 slušalice & iPod/iPhone dockovi

GEAR4 slušalice &  iPod/iPhone dockovi Gear4 je vlasništvo Disruptive Limited kompanije, osnovane 2004. godine sa sjedištem u Velikoj Britaniji. Jedna je od prvih kompanija u svijetu koja je plasirala na tržište specijalizirane proizvode za iPod i iPhone. Razvojni i marketinški odjel, bazirani u Velikoj Britaniji, usmjereni su upravo prema iPodu i iPhoneu.

24.9.2012.

Prodano 5 milijuna iPhone-a u 3 dana?!?

Prodano 5 milijuna iPhone-a u 3 dana?!? Apple je danas objavio da je u samo prva 3 dana prodaje iPhone-a 5, prodano čak 5 milijuna komada. iPhone 5 trenutno je dostupan u SAD-u, Australiji, Kanadi, Francuskoj, Njemačkoj, Hong Kongu, Japanu, Singapuru i Velikoj Britaniji. 28. rujna bit će dostupan u još 22 zemlje te u više od 100 zemalja do kraja godine.

8.3.2012.

Jeste li već isprobali AirVinyl aplikaciju za iPhone?

Jeste li već isprobali AirVinyl aplikaciju za iPhone? Nova i pomalo neobična vijest stiže iz legendarnih Air Studija koje je utemeljio legendarni producent legendarnih Beatlesa George Martin: tamošnji inženjeri razvili su AirVinyl aplikaciju koja će dati "toplinu analognih harmonija" digitalnoj glazbi na iPhone i iPod Touch. Aplikacija je najprije bila nabavljiva na iPadu, sada...

1.3.2012.

Zabavan mini projektor BenQ Joybee GP2

Zabavan mini projektor BenQ Joybee GP2 Predstavljamo vam potpuno novi Joybee GP2 – BenQ-ov LED mini projektor druge generacije! Stiliziran na prepoznatljiv crno-bijeli način, ovaj uređaj koji stane na dlan predvodi svoju kategoriju pomoću brojnih nadograđenih značajki, uključujući sve-u-jednom sidrište kompatibilno s iPhone/iPod uređajima, opcionalni baterijski paket.

12.1.2012.

Yamaha MCR-332 i MCR-232 konačno stigle u AVmax!

Yamaha MCR-332 i MCR-232 konačno stigle u AVmax! Yamaha je predstavila svoje MCR-332 i MCR 232 mikrokomponente sustave iz svoje PianoCraft serije. Uređaji su prilagođeni zahtjevima današnjih korisnika te ih je vrlo lagano spojiti iPod/iPhone uređaje i uređaje s USB kompatibilnošću. Središte sustava je CRX-332, sve u jedan komponenta, CD/Radio s integriranim pojačalom.

23.12.2011.

Znate li što je iNuke Boom?

Znate li što je iNuke Boom? Novi iNuke Boom je najveći i najglasniji 'dock' za iPhone na svijetu. Širine je 2,44 metra i visine 1,2 metra te teži čak 318 kilograma! Ako vam vaš klasični audio dock nije dovoljan jer niste zadovoljni njegovom glasnoćom i snagom, razmislite o nabavci Behringerova iNuke Booma.

Tekstova 22