Najnovije vijesti o Audio-Video opremi, proizvođačima i tehnologiji

29.10.2009.

Zagreb Audio Video Show

Zagreb Audio Video Show Zagrebački Audio Video Show, koji se ove godine po 15. put održava, od 30.-31. listopada u hotelu Sheraton ugostiti će većinu distributera ovog tipa uređaja na našim prostorima. Više možete pročitati na službenim stranicama.

1.3.2012.

Zabavan mini projektor BenQ Joybee GP2

Zabavan mini projektor BenQ Joybee GP2 Predstavljamo vam potpuno novi Joybee GP2 – BenQ-ov LED mini projektor druge generacije! Stiliziran na prepoznatljiv crno-bijeli način, ovaj uređaj koji stane na dlan predvodi svoju kategoriju pomoću brojnih nadograđenih značajki, uključujući sve-u-jednom sidrište kompatibilno s iPhone/iPod uređajima, opcionalni baterijski paket.

16.5.2013.

Za svoj 30. rođendan Dali predstavio limitiranu seriju F5 zvučnika!

Za svoj 30. rođendan Dali predstavio limitiranu seriju F5 zvučnika! Kako bi dostojno proslavio svoj trideseti rođendan, Dali je predstavio limitiranu seriju ručno obojanih, unikatnih Fazon F5 zvučnika! Fazon F5 su ionako uvijek bili "najekstravagantniji" zvučnici u bogatoj Dalijevoj ponudi, a sada su zaista dobili još posebniji izgled! Od kada su se pojavili na tržištu, plijene pozornost prije svega svojim neobičnim izgledom koji odskače od klasičnog DALI dizajna.

26.11.2012.

Za svaki kupljeni proizvod doniramo 10 kn Dječjem domu Nazorova

Za svaki kupljeni proizvod doniramo 10 kn Dječjem domu Nazorova Dragi kupci, prijatelji i poslovni partneri, s veseljem Vas obavještavamo da od danas kreće humanitarna akcija, tijekom koje ćemo za svaki kupljeni proizvod, donirati 10,00 kn Domu za nezbrinutu djecu Nazorova. Akcija traje do 31.12., a primarni cilj nam je pomoći u financiranju Doma i djece koja su tamo smještena, te im na taj način...

11.10.2014.

Yamaha YSP-4300 je soundbar koji zaista pruža osjećaj surround zvuka!

Yamaha YSP-4300 je soundbar koji zaista pruža osjećaj surround zvuka! Nedavno nam je u showroom dospjeo najnoviji soundbar - Yamaha YSP-4300. Tanak, visokokvalitetan, digitalni projektor zvuka, s bežičnim aktivnim subwooferom, koji isporučuje izuzetan surround zvuk, vrhunskih performansi, uz bežični streaming glazbe i USB digitalnom konekcijom.

28.11.2011.

Yamaha TSX-112: Linija odvažnog dizajna i robusnog zvuka

Yamaha TSX-112: Linija odvažnog dizajna i robusnog zvuka U prodaju je stigao novi Yamaha TSX-112, stolni audio sustav, koji se izrađuje u kombinacijama živopisnih boja kako bi se lako uklopio ili napravio kontrast Vašem prostoru. Izbor je na Vama, a sve što Vam preostaje je uživati u detaljnom zvuku koji izlazi iz kompaktnog uređaja prikladno malih dimenzija. Uz dodatak iPod/iPhone ležišta...

20.5.2015.

Yamaha RX-V79 - nova serija AV receivera!

Yamaha RX-V79 - nova serija AV receivera! Tvrtka Yamaha predstavila je novu seriju AV receivera - RX-V79 koja nudi niz novih mogućnosti i tehnologija, po izrazito pristupačnim cijenama. Po prvi puta, svi modeli iz nove serije imaju mogućnost bežičnog povezivanja na mrežu, a AV receiveri bi se trebali pojaviti na našem tržistu krajem godine... Ulazni model, RX-V379 je 5.1 kanalni...

13.11.2012.

Yamaha RX-V673 i RX-V773 AV receiveri

Yamaha RX-V673 i RX-V773 AV receiveri Nova AV radio-pojačala iz Yamahine više serie, RX-V673 i RX-V773, modeli su za zahtjevnije korisnike koji znaju što žele. Navedeni modeli opremljeni su već standardno Network konekcijom, YPAO mikrofonom za kalibraciju, USB priključkom, AirPlay-om, drugom zonom... Transparentan i detaljan stereo odlika je Yamahinih modela ove klase a novost je ugrađen video procesor koji će Vašu sliku (upscaling) dići na najvišu rezoluciju (4K).

Tekstova 463