Denon DHT-T100 će dramatično poboljšati Vaše iskustvo gledanja TV-a!

9. rujna 2013., pregleda: 514, komentara 0, Ocjena (4) korisnika:Budući da s vremenom TV-i postaju sve tanji i tanji, proporcionalno tome se, nažalost smanjuje i kvaliteta zvuka koji moderni TV-i mogu isporučiti. Upravo stoga nam iz Denona dolazi inovativno riješenje - all-in-one uređaj, zvučnik DHT-T100, koji jednostavno postavite ispod svog TV-a i uživate u dramatično poboljšanom iskustvu gledanja televizije. Uređaj se spaja samo pomoću jednog kabela, a isporučuje nevjerovatno snažan i dinamičan zvuk, kako biste mogli u punom smislu uživati u omiljenim serijama, emisijama, utkamicama, filmovima ili glazbi!

Denon slovi kao jedan od vodećih proizvođača visokokvalitetne HiFi opreme a ovaj zvučnik spada u njihovu premium ponudu. DHT-T100 ima dvije zvučne jedinice veličine 5” (mid/bass) te dva 1/2" visokotonca a sve ih pogoni snažno digitalno pojačalo. Ključni element ovog inovativnog TV zvučnika je digital signal processing tehnologija, koja osigurava vrhunsku audio reprodukciju. Zahvaljujući Dolby Digital Decoding i Virtual Surround Sound tehnologiji ljubitelji kućnog kina moći će uživati u pravom surround zvuku koji dolazi iz samo jedne zvučničke jedinice.

Također, ovaj će se uređaj svidjeti i svim ovisnicima o glazbi jer posjeduje Bluetooth povezivost koja omogućuje streamanje glazbe s vaših smartphone i tablet uređaja. Osim toga, Denonovi inženjeri dodali su i aptX tehnologiju koja putem Bluetootha omogućuje reprodukciju glazbenih datoteka CD kvalitete.

Denon DHT-T100 sasvi sigurno nije “još jedan običan sonudbar”, a njegova je baza toliko jaka da može nositi do 27 kg mase što znači da je savršena za skoro svaki televizor veličine do 50”. Moderne tehnologije, elegantni izgled, kristalno čisti dijalozi i iznenađujuće jaki bas sigurno će privući mnoge ljubitelje filmova, ali i mnoge ljubitelje glazbe!

Detalje i cijenu pogledajte ovdje.

Za sve dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate.


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: