Dostava i preuzimanje robe


Ukoliko nije dogovorena dostava, robu možete osobno podići na skladištu AVmax-a (Radnička cesta 1a, 10000 Zagreb, pon-pet 8:30-16:30). Kod preuzimanja robe je potrebno predočiti osobnu iskaznicu.

Za uže područje grada Zagreba dostava je besplatna ukoliko je iznos fakture iznad 500,00 Kn. Robu isporučujemo sami u roku 24 sata. Za ostala područja dostava se naplaćuje sukladno aktualnom cjeniku kurirske službe.

Najčešće koristimo Overseas kurirsku službu. AVmax također ima sklopljene ugovore i sa HP Express, In Time i CityEX kurirskim službama. Ovisno o cjeni usluge, mjestu isporuke, hitnosti i vrijednosti pošiljke biramo prikladnu službu.

Dostavu organiziramo nakon što proknjižimo vašu uplatu. Ukoliko se radi o kartičnom plaćanju ono se proknjižuje automatski. Kad dobijemo broj pošiljke prosljeđujemo vam ga na email kako bi putem web stranice kurirske službe mogli pratiti status vaše pošiljke.


UVJETI DOSTAVE PUTEM TVRTKE OVERSEAS


Dostava se vrši do stambenog objekta na navedenoj adresi. Ukoliko se radi o stambenom kompleksu, dostava se ne vrši do kata na kojem se nalazi kupac, već samo do ulaza u zgradu.
 
Za sve narudžbe zaprimljene do 12h od ponedjeljka do petka, okvirni rok isporuke je 48h (radni dan - dostava se vrši po evidenciji uplate, dakle za virmansko plaćanje moze potrajati 1-2 dana) za cijelu RH, osim za otoke. U slučaju da je narudžba zaprimljena tijekom vikenda (subotom i nedjeljom), dostava se vrši kao i za narudžbe zaprimljene u ponedjeljak -  dakle idući radni dan (utorak, odnosno prema planu dostave za otoke).

Raspored dostave – otoci:
 Brač: srijeda, petak
 Hvar: ponedjeljak, srijeda, petak
 Vis: utorak, petak
 Pelješac-Korčula: svaki dan
 Cres-Lošinj: ponedjeljak, srijeda, petak
 Rab: ponedjeljak, četvrtak
 Krk (Omišalj, Njivice, Malinska, Krk, Punat, Kornić): svaki dan; (Vrbnik, Dobrinj, Šilo): utorak, četvrtak; (Draga Bašćanska, Baška): ponedjeljak, srijeda, petak
 Murter: svaki dan            
Pag: svaki dan   
Ugljan-Pašman: ponedjeljak, četvrtak

Ostali uvjeti dostave:
Proizvodi će biti zapakirani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.
 Roba je osigurana od gubitka prilikom dostave. Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obvezan potpisati otpremnicu koju uzima Overseas Express. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.