EKSKLUZIVNO: Fujifim X-M1 i X-A1 po promotivnim cijenama!

28. rujna 2013., pregleda: 824, komentara 0, Ocjena (2) korisnika:


Napokon ih imamo - dugoočekivani FujiFilm X-M1 i povoljniji model X-A1! Iako tek nedavno pušteni u prodaju, već su stigli na naše tržište i spremni su pokoriti konkurenciju!

Oba modela su iz slavne Fuji X serije sa izmjenjivim objektivima, ali znatno povoljniji od ostatka "obitelji". Osim završne obrade i cijene, jedina razlika između X-M1 i X-A1 modela je senzor:X-M1 krasi vrhunski 16.3 MP X-Trans CMOS, dok X-A1 posjeduje 16.3 MP APS-C CMOS senzor, te je namjenjen zaljubljenicima u fotografiju koji tek upoznaju čari SLR fotoaparata a malenom kučištu.

Maleni, kompaktni, stylish retro izgleda i izvanrednih karakteristika, osvojiti će srca svih poklonika vrhunske fotografije: oba modela dolaze sa Fujinon objektivom 16-50 mm, f/3.5-5.6, s mogućnošću snimanja Full HD videa, nagibnim 3'' LCD ekranom za snimke iz svih kuteva, ISO od 100 do 25600, ugrađenom Wi-Fi funkcijom za prijenos fotografija na PC ili pametne uređaje, te naravno, ugrađenom bljeskalicom, ali i mnoštvom zabavnih filtera i funkcija.

Zaključak se sam nameće - ukoliko volite fotografiju, FujfilmX-M1 & X-A1 ćete jednostavno obožavati!

Iskoristite promotivnu ponudu*!* promotivna ponuda traje samo do isteka zaliha!

Za dodatne informacije o promotivnim cijenama, rezervacije i narudžbe, molimo na da nas kontaktirate!


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: