Tema: audio užitak |
Dodaj tekst
|
Guests
- 04 Jun 2009 u 19:54
|
|
|
|
Za slušanje muzičkih CD-a, jel ima netko preporuku za neke zvučnike ?
Svi hvale Bose, pa jesu oni fakat tak dobri ?
|
Citiraj Odgovori
|
|
DenaEm
- 05 Jun 2009 u 09:20
|
|
05 Jun 2009 Status: Offline Tekstova: 4 |
Sigurno nisu losi. ja bi ti preporucio Dali. Imaju stvarno best value for money zvucnike. Rucno radjeni u Danskoj. Izvrsno sviraju. Ako imas vremena odi ih poslusat. |
Citiraj Odgovori
|
|
Guests
- 09 Jun 2009 u 00:22
|
|
|
|
Bose Acoustimass je meni ok (sateliti i subwoofer), ostalo me nije baš oduševilo. Moraš znati da Bose nije HIFI (audiofilski) proizvođač. Oni imaju tzv. specifičan "boseovski" zvuk dizajniran za lifestlye - ugodan i snažan u isto vrijeme, s puno basa. Dobar za chillout na nižim glasnoćama i groovy tulume na višim. Inače nači češ dosta polemika oko kvalitete bose-a na webu .. meni je dovoljno to da nigdje nečeš naći i potpune specifikacije njihovih zvučnika.. |
Citiraj Odgovori
|
|
Robert
- 09 Jun 2009 u 20:12
|
|
20 Mar 2009 Status: Offline Tekstova: 11 |
Poštovani roky,
rado ćemo vam pomoći sa preporukom nekoliko modela zvučnika.
Molio bih vas da navedete:
1. Koja je namjena sustava (kino, hifi)
2. Koju vrstu glazbe volite slušati
3. Veličina, oblik prostrorije te razmještaj namještaja
4. Okvirni budžet (od-do) Zadnji editirao: Robert - 07 Maj 2010 u 00:51 |
Citiraj Odgovori
|
|
Guests
- 10 Jun 2009 u 14:42
|
|
|
|
uglavnom za muziku, ali imam i projektor koji ću montirat na strop.
prostrija je 6 x 4 metra
cca oko 5000-7000 kuna sam mislio uložit
jel to ok lova za nekaj složit ?
Zadnji editirao: roky - 10 Jun 2009 u 14:45 |
Citiraj Odgovori
|
|
Dozvole ![]() Vi ne mozete dodati novi tekst Vi ne mozete komentirati temu Vi ne mozete brisati vase tekstove Vi ne mozete editirati vase tekstove Vi ne mozete izraditi ankete Vi ne mozete glasati na ankete |
| Posljednji nagrađeni komentar |
| Slušalice Sennheiser HD 600 - od Marijan HD600 spadaju u bolje audiofilske slušalice, koje se mogu koristiti za slušanje svih glazbenih formi, zahvaljujući velikom frekvencijskom rasponu i izvrsnoj dinamici. Slušam klasiku i kvaliteta slušalica je neupitna: odlična prezentacija zvuka, muzička slika jasna i dobra, topao i mek ton. Detalji dobro istaknuti i izbalansirani. Dobro leži na glavi i ne umara slušatelja. Važno je imati na umu da su slušalice samo zadnja karika u lancu i zato je važno da se koriste na solidnim hi-fi uredjajima (moji su "entry level" i odlično su se uparili). Najslabija karika su CD-i i njima se mora posvetiti najviše pažnje, ukoliko se želi istinski uživati u muzici i ljepoti zvuka... više |