Fujifilm X-T1 - fantastičan retro fotoaparat!

29. travnja 2014., pregleda: 1940, komentara 0, Ocjena (6) korisnika:

Dugo najavljivan Fujifilm X-T1 je napokon stigao! Ovaj fantastičan retro fotoaparat pokupio je već mnogo nagrada i priznanja te je proglašen najboljim fotoaparatom koji je ikada izašao iz Fujifilm tvornice. Evo i glavnih karakteristika:

> X-Trans CMOS II senzor

> 16 mega piksela

> otporan na sve vremenske uvjete

> 8 slika u sekundi

> ISO do 51200

 


Fujifilm X-T1 pokupio je već mnogo nagrada i priznanja, između ostalih i TIPA Awards 2014. nagradu za Best CSC Expert (TIPA Best Compact System Camera Expert Award), DP Review mu je dodijelio 5 od 5 zvjezdica (Gold Award) te ga proglasio najboljim Fujifilm fotoaparatom, a slavni Trusted Reviews ga toplo preporuča.

Ovaj novi, kompaktni mirrorless s puno vanjskih kontrola namjenjen je naprednim fotografima, a posjeduje vrhunski APS-C X Trans CMOS II senzor od 16 mega piksela, kao i odlični Fuji X100S i XE-2 modeli.

Zahvaljujući robusnom tijelu, X-T1 otporan je na sve vremenske uvjete: prašinu, vodu i niske temperature, što ga čini idealnim fotoaparatom za sve prilike i putovanja.

Osim ugrađene WiFi tehnologije, X-T1 posjeduje i OLED elektronsko tražilo od 2.36 mega piksela, a snima nevjerojatnih 8 slika u sekundi, što ga čini apsolutno najbržim digitalnim fotoaparatom na svijetu.

Tu je naravno i pomični 3'' LCD ekran, mogućnost daljinskog okidanja i prekrasan retro dizajn, koji će rijetko koga ostaviti ravnodušnim!

Fujifilm X-T1 dostupan je zasada u tri varijante:

> samo tijelo (body) 

> s 18-55 mm objektivom

> 18-135mm objektivom

...a moguće je korištenje i mnogo dodatne opreme, kao i svi Fujinon XF i XC objektivi.

Za sve dodatne informacije, narudžbe i rezervacije, molimo da nas kontaktirate.

Pogledajte video!
 

 


Cijelu galeriju slika pogledajte na našem Pinterest profilu!

Visit AVmax's profile on Pinterest.


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: