GEAR4 slušalice & iPod/iPhone dockovi

18. listopada 2012., pregleda: 378, komentara 0, Ocjena (1) korisnika:Gear4 je vlasništvo Disruptive Limited kompanije, osnovane 2004. godine sa sjedištem u Velikoj Britaniji. Jedna je od prvih kompanija u svijetu koja je plasirala na tržište specijalizirane proizvode za iPod i iPhone. Razvojni i marketinški odjel, bazirani u Velikoj Britaniji, usmjereni su upravo prema iPodu i iPhoneu kao ključnim proizvodinma sa snažnom ponudom zvučnika i dodataka.

Kulminacija ljubavi prema glazbi i želja za potpunom iskoristivosti iPoda i iPhonea, pomogli su da Gear4 postane ono što danas jest.


GEAR4 SLUŠALICE

Na uhu, u uhu, preko uha... svejedno, dobar zvuk i zabava su tu!

Već smo navikli da nam iz GEAR4-a dolaze sjajno dizajnirani proizvodi vrhunskog pakiranja. Međutim, GEAR4 je ovog puta otišao korak dalje... Dovoljno je pogledati novu CURVZ seriju, kako su je u GEAR4-u dodatno opisali, intergalaktičkih slušalica i odmah će biti jasno da je ovoga puta dizajnerski tim pružio maksimum. CURVZ su slušalice koje svojim imenom otkrivaju jedinstveni, zaobljeni oblik slušalica, namjenjen svakodnevnom korištenju.

Oni koji pak dosta vremena provode na putu i u bučnom okruženju poput aviona, odabrat će model GP08nc s funkcijom aktivnog odstranjivanja vanjske buke (noise cacellation). Za dodatnu kvalitetu zvuka pobrinuli su se modeli tzv. on-ear (na uhu) slušalica, GP01GP04 i GP01nc. Baš kao i model GP08nc i GP01nc posjeduje aktivno odstranjivanje vanjske buke uz dodatni komfor. Vrhunski zvuk prati i vrhunska ergonomija tako da će navedeni modeli osigurati višesatno nošenje i uživanje u glazbi.

Za najzahtjevnije GEAR4 predvidio je over-ear (preko uha) model GP04, slušalice beskompromisne kvalitete i zvuka.
Na kraju bismo izdvojili i nekoliko modela koji su odobreni od Apple-a i koji nose službeni Apple certifikat. Riječ je o modelima GP07i, Curvz i GP01i.

Cjelokupnu ponudu Gear4 slušalica pogledajte ovdje.

GEAR4 iPod/iPhone DOCKOVI

Teško je zamisliti jednostavniji scenarij za instant zabavu od slijedećeg... Umetnite iPod ili iPhone u postolje nekog od brojnih Gear4 dockova, odaberite album i pojačajte zvuk! Kroz tri jednostavna koraka zabava može početi!

StreetParty Size 0 su ultra tanki, odlični prijenosni zvučnici za Vaš iPhone ili iPod touch. Tanki su svega 16mm i iznimne kvalitete zvuka. Izaberite između crne, roze, plave, zelene ili sive boje i tulum može početi!

Možda zvuči nestvarno, ali buđenje iz najdubljeg sna ne mora uvijek biti traumatično iskustvo. AlarmDock Halo je radio s budilicom i punjač za iPhone i iPod. Ono što ga čini posebnim jest vrhunski dizajn i visokokvalitetan zvuk. A upravo je zvuk taj koji može buđenje učiniti ugodnim ili pak u startu upropastiti jutro. Međutim, AlarmDock Halo ističe se i s izvrsnim funkcijama poput automatskog pronalazka radio stanica pritiskom na jednu tipku, a koje se potom memoriraju u SmartDock aplikaciju mobilnog uređaja zajedno s nazivom same radio stanice. SmartDock aplikacija besplatno je dobavljiva putem App Store-a.

SmartDock nalazi se u samom vrhu ponude GEAR4 kućnih postolja. Nastao je temeljem vrlo uspješne HouseParty serije uređaja namijenjenim slušanju glazbe u kući. U ovoj varijanti, naglasak je i dalje na visokokvalitetnom zvuku, ali uz dodatak FM radija. Veliki trud uložen je u razvoj zvučničkih jedinica, optimiziranju bas refleks otvora i unaprijeđivanju zvuka u cjelini. Uz korištenje SmartDock aplikacije, besplatno dobavljive na Apple AppStore-u, SmartDock dobiva dodatnu uporabnu dimenziju; potpuno je upravljiv putem iPhone-a i iPod-a, te omogućava dodatne opcije poput automatskog pronalaska i memoriranja radio stanica. Na taj način SmartDock može se pretvoriti u budilicu sa satom za ugodan početak dana.


Cjelokupnu ponudu Gear4 dockova pogledajte ovdje.
  

 


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: