Hakeri tvrde da su se domogli preko milijun lozinki sa SonyPictures.com

1. lipnja 2011., pregleda: 227, komentara 0, Ocjena (5) korisnika:

Prije nekoliko dana, hakerska grupa LulzSec najavila je na Twitter-u da planiranju "početak kraja za Sony". Pa, da ne bi sve stalo na priči, čini se da su pokrenuli sve što su imali u planu. LulzSec je nedavno objavio na Pabestin stranici "Mi smo nedavno provalili u SonyPictures.com i došli do osobnih podataka više od 1.000.000 korisnika, uključujući i lozinke, e-mail adrese, kućna adrese, datume rođenja, i sve Sony-opt podatke povezane s njihovim računima. Između ostalog, ugroženi su svi admin detalji Sony Pictures-a (uključujući lozinke), zajedno s 75.000 'glazbenog koda' i 3,5 milijuna 'glazbenih kupona'. "

LulzSec spominje da oni nisu imali sredstava kako bi kopirali sve informacije koje se nalaze na SonyPictures.com, i da bi to kopiranje trajalo nekoliko tjedana, no to ih nije spriječilo da objave dio ukradenih informacija, koje sadrže imena, adrese, adrese e-pošte i zaporke.

Sony nije komentirao ove novosti, tako da ovaj napad nije potvrđen od strane tvrtke, ali LulzSec je nedavno bio u vijestima za hakiranje PBS.com web stranice gdje su objavili vijest kako je Tupac živ. Je li ovo doista početak kraja za Sony? Koliko vas još uvijek vjeruje Sony-ju da imaju kontrolu nad vašim osobnim podacima i lozinkama?

 


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: