Harman Kardon Esquire Mini - spoj prekrasnog dizajna i vrhunskog audio doživljaja!

27. kolovoza 2014., pregleda: 860, komentara 0, Ocjena (3) korisnika:

Harman Kardon Esquire MiniPočetkom rujna, u prodaju stiže Harman Kardon Esquire Mini, prijenosni Bluetooth zvučnik, koji je već dobio veliko priznanje - EISA nagradu "European Mobile Audio System 2014.-2015.", upravo zahvaljujući izuzetnim mogućnostima i vrhunskoj kvaliteti zvuka.

Harman Kardon je novim modelom, Esquire Mini, dostupnim u tri boje: crnoj, bijeloj i smeđoj, ponovno pomeo konkureciju - izrazito malen, prijenosan, izrađen od najfinijih materijala, te zaista impresivne kvalitete zvuka, uz mogućnost korištenja i kao konferencijski sistem - za hands free telefonske razgovore, namjenjen je svim ljubiteljima dobrog zvuka, no prvenstveno poslovnim ljudima koji su često u pokretu i na putovanju.

Esquire Mini ima snagu 2 x 4 Watta i frekvencijski raspon od 180Hz do 20kHz, a izuzetnu kvalitetu zvuka osiguravaju dvostruki, visokokvalitetni driveri.

Ovaj aktivan Bluetooth zvučnik ima ugrađenu punjivu Litij-ionsku bateriju koja osigurava 8 sati rada, a putem dodatnog USB ulaza nudi i mogućnost punjenja drugih uređaja. Da bi se baterija ponovno napunila, potrebno je 3-5 sati punjenja.

Elegantan i izdržljiv, Esquire Mini izrađen je od izrazito kvalitetnih materijala - prave kože, aluminija otpornog na ogrebotine i keramike, a svojim modernim dizajnom impresionirati će svakog. Integrirano postolje sa stražnje stane omogućuje da zvučnik postavite u uspravan položaj, za najbolji audio doživljaj.

Dvostruki ugrađeni mikrofoni služe za hands free razgovore visoke kvalitete, a uz najnovije tehnologije redukcije ambijentalne buke, svi Vaši poslovni (ali i privatni) razgovori će biti na visokoj, profesionalnoj razini.

Detaljnije o Harman Kardon Esquire Mini pogledajte ovdje.

Za sve dodatne informacije i narudžbe, molimo da nas kontaktirate.

 


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: