Harman Kardon HK990 i dalje osvaja nagrade

19. kolovoza 2009., pregleda: 1031, komentara 0, Ocjena (10) korisnika:

Pojačalo HK 990 iz Harman Kardona koje je već dobilo odličnu recenziju u Hi-Fi choice, dobitnik je prestižne nagrade EISA 2009-2010 u kategoriji European Audio Amplifier.

EISA, ili u punom nazivu European Imaging & Sound Association, najveća je europska organizacija stručnjaka koji se bave multimedijalnim tehnologijama. Udruženje sačinjavaju 51 vodeća stručna časopisa iz 18 europskih zemalja, s milijunima čitatelja širom Europe.

Model HK 990 nije samo još jedno novo pojačalo, već potpuno novi smjer u razvoju HK integriranih modela. Na tržištu se plasira pod oznakom ‘2.2-kanalno’ pojačalo, a pored DSP sustava za regulaciju dubokih tonova, sadrži i sinkronizacijski sklop za optimiziranje protoka digitalnih podataka iz HD 990 CD playera. Vlastita DAC faza doprinosi fleksibilnosti uređaja i čini ga pravim izborom za središnji uređaj u audio sustavu.

Navedena specifikacija od 2x150W je namjerno preskromna – pojačalo ima mogućnost postići preko 200W/8Ω do 1.5kW u dinamičkim uvjetima. Zvuk ostaje jednako snažan, impresivan i detaljan, a uvjerljivi instrumenti tvore zvučnu pozornicu koja se odlikuje širinom i dubinom.
 
Ukratko, HK 990 predstavlja dostupnu audiofilsku poslasticu, i pruža jasan i precizan uvid u svijet audio snimaka.

Tagovi - harman kardon - pojačalo

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: