Harman potpisao višegodišnji ugovor za isporuku multimedijskih sustava Chrysler Grupi i Fiatu

9. kolovoza 2010., pregleda: 250, komentara 0, Ocjena (3) korisnika:

Harman je krajem prošlog tjedna potvrdio kako mu je dodijeljen višegodišnji ugovor za opskrbu integriranih multimedijskih sustava (infotainment) za vozila Fiata i Chrysler Grupe koja će se prodavati širom svijeta. Harman je novim ugovorom nagrađen na temelju svoje skalabilne platforme multimedijskih sustava nove generacije koja uključuje naprednu povezivost, integriranu navigaciju na instrument ploči te napredna podešavanja zvuka.

Dinesh C. Paliwal, predsjednik i izvršni direktor Harmana, izjavio je kako su oduševljeni proširenjem svojih dugogodišnjih dobrih odnosa sa Chrysler Grupom i Fiatom te kako su ponosni što su im dva vodeća svjetska proizvođača automobila iskazali povjerenje. Dodao je kako se raduju suradnji s Chryslerom i Fiatom i mogućnošću isporuke svojih novih, visoko tehnoloških, multimedijskih rješenja kupcima širom svijeta.

Ova nagrada nastavak je dugogodišnje suradnje tijekom koje je Harman dokazao svoju kvalitetu i sposobnost izrade vrhunskih audio i multimedijskih sistema Chrysler Grupi.


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: