Hi-Fi linija Yamaha Grand PianoCraft MCR-N870 (DAB) Silver Black

Šifra proizvoda: 36273, Ocjena (1) korisnika:
Hi-Fi linija Yamaha Grand PianoCraft MCR-N870 (DAB) Silver Black

MCR-N870 (DAB) Silver Black
Veća slika
Cijena bez PDV: 6.072,00 kn
Cijena sa PDV: 7.590,00 kn
Hi-Fi linija Yamaha Grand PianoCraft MCR-N870 (DAB) Silver Black, visoko kvalitetan Hi-Fi sustav koji kreira bogat i luksuzan glazbeni prostor. Ima ugrađeni USB DAC visokih perfomansa, digitalno-analogni pretvarač je 32-bitni D/A pretvarač  tvrtke ESS Technology. Čista reprodukcija zvuka te optimalna kvaliteta zvuka.

Osim CD playera i USB konekcije ima integrirane mrežne funkcije. Može se povezati na kućnu mrežu te reproducirati glazbu sa NAS-a ili računala te pristupiti online izvorima i FM/DAB radiu. Također ima i Bluetooth i Airplay podršku.

Hi-Fi linija Yamaha Grand PianoCraft MCR-N870 donosi i AV revoluciju. Multi-room tehnologiju, MusicCast, koja olakšava ponijeti glazbu bežićnim putem u svaku prostoriju Vašeg doma. Fleksibilnost kao ključni element MusicCasta omogućava da se bilo koja komponenta unutar kućnog sustava pretvori u izvor glazbe i istu streama na ostale MusicCast uređaje. Zahvaljujući Bluetooth i Airplay podršci kompatibilna je i sa uređajima koji nisu dio MusicCast obitelji. Za upravljanje i kontrolu MusicCast uređaja potrebna je samo jedna Yamahina aplikacija.


Težina proizvoda: 12,5 Kg
Jamstvo: 12 mjeseci

Detaljnije informacije na web stranicama proizvođača: Yamaha


Statistika
Proizvod je pregledan 431 puta.
Hi-Fi linija Yamaha Grand PianoCraft MCR-N870 (DAB) Silver Black je u prodaji od 18.1.2017..

Trebate još informacija?

 

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: