Hoće li Pioneer vratiti Kuro na tržište?

15. srpnja 2009., pregleda: 607, komentara 0, Ocjena (3) korisnika:

Pioneer je prezentirajući svoje novitete za 2009. godinu u Londonu u Air Studios, renomiranom muzičkim studiju, ostavio mogućnost za uskrsnuće svog branda Kuro na tržištu televizora.

Novi Pioneerovi audio i Blu-ray proizvodi su impresvni i pozicionirani su vrlo visoko. Možemo reći da ih dijeli tanka linija od High-end proizvoda u tim kategorijama, ali u samoj prezentaciji proizvoda primjetio se nedostatak u obliku ugašenog Pioneerovog Kuro branda.

Pioneer je odustajanje od nagrađivanih Kuro televizora najavio u veljači ove godine u nastojanju da svoje poslovanje fokusira na audio tržište. Mike O'Mahony, direktor prodaje za Pioneer UK je na pitanje da li još uvijek postoji šansa za povratak Kuro TV-a na tržište, odgovorio, da u teoriji takva mogućnost postoji, ali prema njegovim saznanjima ovog trenutka ne postoje planovi za “uskrsnuće” ugašenog branda jer je trenutno fokus na audio segmentu tržišta. U Pioneeru kažu kako jednostavno nisu sigurni da li se Kuro ustalio na tržištu ravnih ekrana te su ga zbog toga i odlučili ugasiti.

Zasigurno se ovakav brand; koji je prije svega svojom kvalitetom zaslužio popularnost kod kupaca, ne može predugo držati ugašenim.

Tagovi - kuro - pioneer

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: