I Denon ima novu seriju AV receivera - AVR-X500, AVR-X1000 i AVR-X2000

7. svibnja 2013., pregleda: 912, komentara 0, Ocjena (2) korisnika:
Upoznajte najnoviju Denon budget seriju AV receivera koja nosi oznaku "X", skraćeno od Xcellent, što u prijevodu znači - izvrsna serija koja jamči odlične performanse po relativno niskoj cijeni. Riječ je o tri modela: AVR-X500, kao entry-level modelu, zatim modelu AVR-X1000, te modelu AVR-X2000, kao top modelu iz X serije, koji posjeduje čak 7 HDMI ulaza, 4K Ultra HD upscaling i Multi Zone mogućnošću. No, krenimo redom...

Denon AVR-X500 je entry level model, zavidnih preformansi (140 W na 5 kanala) i legendarne Denon kvalitete. Osim toga, X500 nudi vrlo „user-friendly“ povezivanje – s prednje strane nalaze se HDMI portovi za jednostavno spajanje kamete, tableta ili smartphonea. AVR-X500 je receiver za „početnike“ u svijetu kućnog kina, koje će ponuditi vrlo solidnu audio kvalitetu za pristojnu cijenu.

AVR-X1000 dolazi sa zasebnim petokanalnim pojačalom snage 145 W, nudi 5 HDMI ulaza (1 na prednjem panelu) te 3D pass-through tehnologiju (podrška za reprodukciju 3D sadržaja).

AVR-X2000 je sastavljen od najkvalitetnijih audio komponenti, a može isporučiti  150 W snage na 7 kanala te nudi čak 7 HDMI zlaza, bi-amping, multizone i 4K Ultra HD upscaling tehnologiju.

AVR-X2000 i AVR-X1000 receiveri posjeduju Audyssey tehnologiju za optimizaciju surround iskustva na niskim stupnjevima glasnoće. Upravljanje ovom funkcijom je dodatno olakšano preglednim grafičkim sučeljem i najnovijom verzijom „asistenta za instalaciju“.

Oba modela su istinski network receiveri, što znači da su opremljeni s raznim mrežnim funkcijama. Tu su, naravno, Apple AirPlay funkcije, koje će olakšati streaming glazbe iz računala i Apple uređaja, uz pristup tisućama internet radio postaja.

Budući su receiveri kompatabilni i s DLNA 1.5 tehnologijom, bez problema ćete reproducirati glazbene datoteke (uključujući FLAC i WAV formate) sa svojeg media playera, PC-a ili nekog drugog uređaja s Wi-Fi vezom. A putem svojeg smartphonea možete kontrolirati sve njihove funkcije uz Denon Remote app aplikaciju za iOS i Android uređaje.


AVR-X500

 AVR-X1000AVR-X2000

 
Za sve dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate.


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: