IFA 2009, Berlin, sajam konzumne elektronike

28. kolovoza 2009., pregleda: 411, komentara 0, Ocjena (4) korisnika:


 
 
Sa svime u ponudi, od ogromnih flat ekrana najnovije generacije do najmanjih TV mobilnih telefona, od prijenosnih playera do kompletnih sustava za kućno kino, IFA predstavlja vrhunac u ponudi konzumne elektronike svake godine.

Uključivanje električnih kućanskih aparata u ponudu ovoga renomiranoga sajma, stvorilo je do sada neviđenu raznolikost u ponudi, što je još povećalo ionako ogroman interes za ovaj sajam, bilo kod posjetitelja, bilo kod potencijalnih izlagača. Kada tome svemu pridodamo i vrhunski zabavni program, u potpunosti je razumljivo zašto IFA svake godine privlači sve veći broj posjetitelja.

Još je samo tjedan dana do početka sajma. Sajam se održava od 04.09.-09.09.2009. Koliko je ovaj sajam velik (jedan od najvećih ove godine)  , pokazuje i to što se održava u 30tak velikih hala . Kako bi se uspjelo obići sve što želite u tih pet dana trajanja sajma, organiziran je shuttle-prijevoz koji prevozi posjetitelje od jednog do drugog izložbenog prostora.

Prošle godine; više od 6.600 akreditiranih novinara iz 62 zemlje, uključujući više od 1300 međunarodnih predstavnika medija, posjetilo je IFA  sajam. Procjenjuje se kako je , više od 1200 izlagača iz 32 zemlje, sklopilo  za vrijeme trajanja prošlogodišnjeg sajma poslove u vrijednosti od nekoliko milijardi eura. Prošlogodišnjem show-u prisustvovalo je također više od 225.000 posjetitelja iz cijelog svijeta.

Optoma, Sony, JVC, Onkyo, LG, Epson; Logitech, Loewe, Samsung, Sennheiser, Teac, Toshiba, Harman Kardon; samo su neki od proizvođača koji su najavili predstavljanje noviteta na ovogodišnjem sajmu. 
 

Tagovi - ifa - 2009 - messe berlin

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: