iPod dock i projektor u jednom? Moguće je!

15. rujna 2011., pregleda: 392, komentara 0, Ocjena (1) korisnika:

Optoma, jedan od najvećih svjetskih proizvođača DLP projektora i lider u Pico projection tehnologiji, predstavio je Neo-i, prvi na svijetu iPod dock s ugrađenim Pico projektorom.

U uređaj je ugrađen bas-refleks stereo sustav snage 16 vata tjeran pojačalom u D-klasi, kao i dodatni ulazi za spajanje drugih audio/video uređaja (HDMI, VGA). Postoji i opcijska oprema za spajanje iPada.

Revolucionarno je to što se sa spojenog iPoda (iPhonea, iToucha) može, uz reprodukciju audia sadržaja,  video sadržaj projicirati direktno na zid ili platno. Ugrađeni Pico projektor od 50 ANSI lumena može dati sliku dijagonale do čak 3 m u WVGA rezoluciji (854 x 480 piksela) u 16:9 formatu.

Digitalnom sadržaju se pristupa i kontrolira ga se na tri načina: sa sučelja na iPodu/iPhoneu, preko uključenog daljinskog upravljača ili direktno na upravljačkoj ploči Neo-i docka/projektora. 

Optoma iPod dock/projektor je dimenzija 32x22,5x8 cm i težak samo 1,1 kilograma, te nam stiže ubrzo. A cijena? Hmmm...ne znamo još ni mi!


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: