Izvrstan Nikon COOLPIX L120 dobio nasljednika - Nikon L810!

15. ožujka 2012., pregleda: 3069, komentara 1, Ocjena (9) korisnika:

U Amsterdamu, gdje je Nikon Europe predstavio nekoliko novih fotoaprata, između ostalog su izjavili: "L810 je jednostavan model sa super zumom, sada i s većom žarišnom duljinom i senzorom od 16 megapiksela za još detaljnije slike u usporedbi sa svojim prethodnikom, modelom COOLPIX L120.”

Svojim objektivom sa super zumom i snimanjem filmova od 720p, COOLPIX L810 pruža vrhunsku tehnologiju koja je jednostavna za upotrebu kako bi se omogućilo pouzdano snimanje trenutaka za pamćenje. Jednostavni automatski način optimizira sve postavke u skladu s uvjetima osvjetljenja u kojima snimate i omogućuje snimanje bez muke.

Izniman širokokutni objektiv NIKKOR s 26x optičkim zumom i rasponom od 22,5–585 mm pokriva baš sve, od širokih panorama do udaljenih akcija. Uz to, inovativna bočna ručica osigurava ujednačeno, stabilno zumiranje kroz čitav raspon fokusa bilo da snimate film ili fotografije, dok funkcija smanjenja vibracija kod pomaka objektiva (Lens shift VR) suzbija efekte vibracija fotoaparata. Istovremeno, 16-megapikselni CCD senzor slika i četiri različite automatske funkcije protiv zamućenja osiguravaju oštre slike baš svaki put.

Sve te značajke rade na praktične AA baterije, tako da ne morate brinuti o nestanku struje – bilo da ste kod kuće ili na putu.COOLPIX L810 dolazi u četiri boje: crnoj, crvenoj, plavoj i toploj nijansi sive.

Komentiraj Komentari

Ukupno 1 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst:
Sigurnosni kod:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh Promijeni kod
Molimo prepisite sigurnosni kod sa slike.
Izravan link na ovaj tekst nicola - 05 May 2012 u 12:02pm
Male promjene, jer je ostao isti tip image sensora (CCD, a koji je izuzetno spor), a ostalo je sve OK kao i kod L120. Kad stave CMOS onda ce to biti Super OK
(i ako ostane ovakva cijena).