JBL: jesenski multimedijalni noviteti

27. listopada 2012., pregleda: 299, komentara 0, Ocjena (0) korisnika:

Budući da stižu tmurni i hladni jesenski dani, JBL je predstavio dva nova OnBeat iPad dock zvučnika i Micro Wireless prijenosni zvučnik, kako biste mogli uživati u toplini svoga doma sa svojim Apple-ovim ljubimcem uz omiljenu glazbu. 


JBL OnBeat aWake je bežični zvučnik s ugrađenim iPad dockom, a namijenjen je za spavaću sobu. Za bežičnu komunikaciju koristi Harmanovu TrueStream Bluetooth tehnologiju, a preko AmpUp aplikacije za Apple uređaje, moguće je odabrati omiljenu temu za buđenje, uspavanku i pristup dnevnom kalendaru. Za zvuk se brinu dva zvučnika snage 6,5 W s ugrađenom Slisptream port tehnologijom koja pruža kvalitetan bas s vrlo malo distorzije. OnBeat aWake također ima i zaslon s kalendarom, vremenom, trenutnom vremenskom prognozom i glazbom koja trenutno svira. Dimenzije uređaja su 94x267x127mm (VŠD), a masa 0,91kg.


JBL Onbeat Venue je bežični zvučnik s s ugrađenim iPad dockom namijenjen za zabavu. Uz bežično povezivanje preko Truestream Bluetooth tehnologije, ima i mogućnost spajanje praktično bilo kojeg digitalnog audio uređaja, ali također ima i komponentni video izlaz za spajanje na televizor. Za iOS uređaje dostupna je besplatna aplikacija MusicFlow za izradu playlisti, kontrolu glasnoće zvuka i postavke ekvilajzera. Zvučnici su snage 2x15W, dimenzije 415x131x138 mm, a masa 2,25kg.


JBL Micro Wireless je prijenosni bluetooth zvučnik snage 3W s ugrađenim basom. Osim bluetootha, spajanje je moguće i preko ugrađenog 3,5 mm stereo kabela, ali i preko ugrađenog 3,5mm stereo utora. Li-ion baterija ima kapacitet do 5 sati slušanja glazbe, a punjiva je preko micro USB utora, a LED indikator služi za obavijest da je baterija prazna. Zanimljiva mogućnost je međusobno povezivanje dodatnih Micro zvučnika za bolje zvučno okruženje. Dimenzije su mu 83x39mm, a masa 127g.Cjelokupnu JBL ponudu pogledajte ovdje.

Izvor: www.mediaaudio.hr

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: