JBL On Beat Awake - nježno buđenje sa stilom!

10. siječnja 2013., pregleda: 432, komentara 0, Ocjena (1) korisnika:On Beat Awake
je novi član velike JBL On Beat obitelji. Uz stariju braću On Beat i On Beat Xtreme, On Beat Awake je osmišljen kao prekrasan i funkcionalan iPhone/iPod/iPad dock ali i prvenstveno kao budilica uz koju ćete nježno i bez stresa jutrom započeti dan!

Čistog i modernog dizajna, sa širinom od nepunih 27 centimetara, bez problema će se uklopiti u svaku spavaću sobu, na svaki noćni ormarić, a dolazi u crnoj i bijeloj varijanti.

On Beat Awake ima veliki, čitljiv ekran, koji prikazuje vrijeme, te je ujedno i jedna veeelika snooz tipka, koju ujutro, kada želite još samo 5 minuta odspavati, ne možete promašiti ni da hoćete! Uostalom vrlo je čvrste konstrukcije, tako da bi, vjerujemo, i preživio pad s Vašeg noćnog ormarića, ukoliko ga se ujutro samo želite riješiti i nastaviti u miru spavati.

Docking stanica je odlično osmišljena jer je zadnja strana kučišta zapravo malo povišena, pa tako predstavlja naslon za Vašeg Apple ljubimca, pogotovo za veliki iPad, za koji Vam neće biti potrebni dodatni držači, nosači i slično. Besplatna aplikacija JBL AmpUp donosi buđenje uz omiljenje Vam zvukove, prikaz velikog analognog ili digitalnog sata na ekranu, kao i konstantno praćenje meteoroloških izvještaja, uz automatsko usklađivanje wallpapera s trenutnim vremenskim prilikama. Dodatno, aplikacija se povezuje sa IOS kalendarom i obavještava Vas o zakazanim sastancima, obavezama, rođendanima i sličnim događajima.

Osim buđenja, On Beat Awake Vas može i nježno uspavati glazbom po Vašem odabiru, a u Nightmode-u, glazba i ekran se automatski isljučuju nakon određenog vremena!

Iako odlično reproducira zvuk s Apple uređaja, On Beat Awake je moguće spojiti i na bilo koji drugi prijenosni media player, preko 3,5 miilimetarskog ulaza, a tu je i Bluetooth povezivanje s patentiranom TrueStream tehnologijom, za besprijekornu kvalitetu zvuka pri bežičnom povezivanju.

JBL On Beat Awake dolazi u crnoj i bijeloj varijanti, a na Vama je odabrati koja bi Vam se boja bolje uklopila u Vaš interijer!

Više informacija o proizvodu, cijenu i specifikacije, pogledajte ovdje.

Za sve dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate.


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: