LG zazelenio proljetni Fashion Week Zagreb

19. lipnja 2009., pregleda: 467, komentara 0, Ocjena (3) korisnika:

Na svom izložbenom prostoru inspiriranom zaštitom prirode u sklopu Dreft Fashion Weeka Zagreb ( 03.-06.06.2009), globalni predvodnik i tehnološki inovator na području potrošačke elektronike LG Electronics i ove godine je predstavio svoje najnovije proizvode.

Interijer balona Boćarskog doma tako su ukrasila i dva atraktivna modela LCD televizora, koji zahvaljujući ugrađenoj naprednoj tehnologiji troše do 70% manje električne energije: LH7000 i LH5000. Točku na i u predstavljanju ekoloških televizora stavila je senzualna Tina Katanić prošetavši se pistom u prozirnom zelenom ogrtaču te prigodno podijelivši u ime LG-a nekoliko sadnica zimzelenog drveća iznenađenim posjetiteljima u prvim redovima.

Osim televizora predstavljena su i dva nova mobilna uređaja koji tek dolaze na tržište: elegantni LG GD900 Crystal s jedinstvenom prozirnom tipkovnicom te Viewty Smart, mobitel s inteligentnim značajkama i kamerom od 8 megapiksela. Nije zapostavljen ni aktualan model: nezaobilazna LG Arena, savršeni prenosivi multimedijalni uređaj, koji je poslužio kao modni dodatak u dojmljivoj minimalističkoj kolekciji mlade talijanske dizajnerske nade Federice Vaccaro.
 

lg electronics
Izvor:

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: