Maptor - projektor karte, samo za urbane istraživače

25. kolovoza 2009., pregleda: 361, komentara 0, Ocjena (4) korisnika:

Maptor je novi gadget koji predstavlja kombinaciju projektora i klasične karte. Mini projektor namjenjen isključivo projiciranju karti,  integriran je u kućište veličine manje džepne svjetiljke i prikazati će kartu pohranjenu u uređaju;  na dlanu, podu, zidu.  Uz Maptor, u trenu ste u mogućnosti  ispraviti rutu prilikom samostalnog istraživanja na primjer; nepoznatih gradova.
 
Maptor je ujedno i GPS prijemnik, a crveni pokazivač trenutne lokacije na karti u obliku strelice je od ogromnog značenja  pri određivanju položaja i traženju novog, ispravnog pravca. Ovaj inovativan proizvod je vrlo jednostavan za upotrebu, sa svega dvije tipke za funkcije zoom-in/out te  povećavanja i smanjivanja prikaza površine karte.

Za predpostaviti je da će ovaj proizvod privući pažnju, s obzirom na sve veći broj putnika koji putuju svijetom  u vlastitom aranžmanu. Za konačan sud ipak ćemo pričekati više informacija o tehničkim specifikacijama i cijeni ovog interesantnog gadgeta.Tagovi - maptor - gps - projektor

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: