Maska za spavanje koja kontrolira snove

29. listopada 2012., pregleda: 1040, komentara 0, Ocjena (0) korisnika:


Snovi su neobična mjesta gdje su granice onoga što je moguće, a što ne određene vašom maštom. Nažalost, ako ste ih nesvjesni, odnosno ako niste svjesni da sanjate, nikada ne može u potpunosti iskoristiti prilike koje vam pružaju.

Remee maska vam pomaže da iskoristite moć snova. Tako tvrde njezini tvorci, tvrtka Bitbanger Labs sa sjedištem u Brooklynu. Maska će vam omogućiti "lucidno sanjanje", odnosno uz njenu pomoć imat ćete sposobnost da razumijete i kontrolirate svoje snove onako kako se oni događaju u stvarnom vremenu.

Logika koja stoji iza ove maske je dovoljno luckasta da nam privuče pažnju. Naime, ova maska ima mikrokontroler koji trepće u nizovima prilagodljivih, svjetlosnih uzoraka za vrijeme dok prolazite kroz cikluse sna.

To svjetlo vas neće uspjeti probuditi već će se pojaviti kao vizualna anomalija u vašim snovima koja će vam pomoći da osvjestite činjenicu kako upravo spavate i sanjate.

Nakon ovoga vjerojatno ćete moći kontrolirati sve što se nalazi oko vas.

Ne znamo funkcionira li u potpunosti ova maska ovako, ali da biste to provjerili trebat ćete izdvojiti 95 dolara.

Dakle, samo stavite masku na oči i poletite, zagrlite djevojku koju želite, udajte se za bogatog, mladog i lijepog muškarca, ukrcajte se na 50-metarsku jahtu... štogod poželite!
Izvor: www.net.hr

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: