Metz - vrhunski televizori u ponudi

20. siječnja 2011., pregleda: 1404, komentara 0, Ocjena (2) korisnika:

Metz proizvodi utjelovljuju „Cutting-Edge“ tehnologiju, ali kada je riječ o vrijednostima, kao kompanija su društveni, tradicionalni i pouzdani.

Držeći se tih visokih standarda, razvijaju i proizvode svoje kvalitetne televizore isključivo u Njemačkoj, te će tako nastaviti i u budućnosti.

Metz razvija i proizvodi u Njemačkoj već 70 godina, što ga čini jednim od najstarijih proizvođača konzumne elektronike u Njemačkoj. Kombinacijom iskustva i napretka nude svojim klijentima proizvode koji predstavljaju tehničko savršenstvo najviše kvalitete, iznimno prijateljsku podršku i uslugu.

Individualnost svakog Metz proizvoda zahtjeva kvalificiranu stručnost u prodaji, čak i nakon prodaje, te stoga Metz svoje proizvode distribuira isključivo kroz vodstvo specijaliziranih i kvalitetnih distributera. Uz tehničku stručnost i selektivnu distribuciju, jednostavno korištenje još je jedna ključna značajka.

Dodavanjem odgovarajućih modula, dodatni prijemnici i snimači više nisu potrebni. Modularni dizajn kućišta gotovo je jedinstvena značajka u svijetu, a omogućuje sigurnost u ponudu budućnosti. Putem umetanja i izmjene modula u samom uređaju, Metz televizor moguće je pripremiti tako da uvijek odgovara zahtjevima i standardima budućnosti, te individualnim potrebama svojih korisnika.


Ponudu televizora pregledajte ovdje.


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: