Microsoft objavio 55 milijuna prodanih Xbox konzola

10. lipnja 2011., pregleda: 231, komentara 0, Ocjena (1) korisnika:

Microsoft se priprema za E3 konferenciju za novinare idućeg tjedna, gdje se očekuje kako će tvrtka prikazati neka velika iznenađenja za Kinect, ali to ne znači da zabava ne može krenuti.

Major Nelson je predstavio neke interesantne podatke vezane za stalni rast prodaje Xboxa 360. Rezultati su prilično impresivni. Brojevi kažu kako je do sada Xbox 360 prodan u 55 milijuna primjeraka diljem 38 zemalja, a on kaže kako se prodaja "ubrzava", bez sumnje pogonjena uspješnim Kinect-om.


Drugi dio informacije kaže kako je 360 vodeća konzola po prodaji za 2011, te ima porast od 29 posto u odnosu na prošlu godinu u prva četiri mjeseca ove godine - trostruko više od PS3. Xbox Live sada ima 35 milijuna aktivnih članova koji se prijavljuju u prosjeku 60 sati mjesečno.

Je li ovo soljenje Sony-eve rane i prekida rada PSN-a? Bez obzira, činjenice su jasne, ljudi vole svoj Xbox 360. Ostaje da vidimo što će Sony idući učiniti sada kada je PSN u potpunosti obnovljen, dok se Nintendo priprema izbaciti nasljednika svoje uspješne konzole al ovaj put u HD-u.



Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: