Mirrorless: Canon EOS-M

26. rujna 2012., pregleda: 271, komentara 0, Ocjena (0) korisnika:

Kompaktni fotoaparat EOS-M od 18 megapiksela s izmjenjivim objektivima dovoljno je malen da ga uvijek možete ponijeti sa sobom. Uživajte u jednostavnim kreativnim kontrolama i vrhunskoj izvedbi pri slabom osvjetljenju što daje zapanjujuće fotografije.


Kompaktan dizajn. Izvrsna kvaliteta slike

Snimajte oštre slike koje pršte bojama i mogu se nevjerojatno detaljno ispisati do veličine A2. Senzor s 18 megapiksela veličine APS-C istih je dimenzija kao oni koji se koriste u liniji EOS DSLR te pruža istu fantastičnu kvalitetu slike.


Pravilne postavke za svaku sliku

Dok stvarate kompoziciju fotografije s modelom EOS M, tehnologija Scene Intelligent Auto isto tako analizira subjekt i procjenjuje boju, svjetlinu, pokret te čak može prepoznati prisutnost osoba. Te informacije koriste se za odabir najpogodnijih postavki fotoaparata čime dobivate najbolje moguće rezultate.

Sloboda izražavanja

EOS koji daje istu kvalitetu kao i DSLR u kompaktnom kućištu fotoaparata koji možete ponijeti gdje god želite. Promijenite EF-M objektiv i promijenili ste točku gledišta; uživajte u asortimanu EF i EF-S objektiva s dodatnim adapterom EF-EOS M.

Kreativnost koja dolazi lako

Stvarajte prekrasne slike koristeći zamućene pozadine kako biste dobili upečatljivi profesionalni izgled. Uz jednostavne kontrole možete brzo i jednostavno dobiti napredne efekte.

Jednostavan za korištenje. Izvrsni rezultati

Jednostavne kontrole koriste se lako i brzo pa se uvijek možete izraziti. LCD zaslon Clear View II od 7,7 cm (3”) i osjetljiv na dodir omogućuje intuitivnu kontrolu nad funkcijama izbornika i mogućnost fokusiranja i snimanja jednim dodirom.

Fotografije pune ugođaja pri slabom osvjetljenju


EOS M uvijek daje najbolju izvedbu, čak i kad je osvjetljenje slabo. Hibridno automatsko izoštravanje daje iznimno oštre fotografije, a mjerenje svjetla za ekspoziciju određuje najpogodniju brzinu i otvor blende. Snimajte iz ruke pri slabom osvjetljenju bez upotrebe bljeskalice ili stativa zahvaljujući maksimalnoj osjetljivosti ISO 12.800 (s mogućnošću povećanja na ISO 25.600).

Slike u pokretu

Snimajte Full HD videozapise istim fotoaparatom koji koristite za snimanje fotografija. Uživajte u iznimnoj kvaliteti slike čak i pri slabom osvjetljenju i istražujte nove kreativne pristupe kao, na primjer, plitko izoštravanje. Poboljšajte filmove putem isječka videozapisa (Video Snapshot). Snimite seriju kratkih isječaka u trajanju od 2, 4 ili 8 s, uredite ih i reproducirajte zajedno kao slajdove videozapisa u jednoj filmskoj datoteci.


Našu ponudu Canon EOS-M fotoaparata pogledajte ovdje!Izvor: http://www.canon.hr/

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: