MySpace se 'predao' Facebooku

31. kolovoza 2010., pregleda: 236, komentara 0, Ocjena (1) korisnika:

MySpace je povukao potez koji se može smatrati samo predajom pred Facebookom: ova društvena mreža odlučila je sinkronizirati svoje usluge s Facebookom i Twitterom kako bi korisnici mogli razmjenjivati sadržaj i statuse s tim divovima društvenih mreža.
U nedavno redizajnirani stream programeri su uključili poruke s Facebooka i Twittera. Sinkronizacija se ne odnosi samo na pojedinačne MySpace korisnike, nego i na bendove i slavne osobe. Ovo se jednostavno moralo dogoditi jer je MySpace u ozbiljnoj opasnosti od gubljenja utrke zbog Facebookovih fan stranica.

MySpace je u počecima postao tako popularan jer je omogućio nezavisnim glazbenicima da se pojave na sceni i upravljaju svojom vojskom obožavatelja direktno na stranici. Glazbenici na Facebooku su izgubili ovu mogućnost kad su fan stranice postale previše slavne i kad su se njihove stranice utopile u moru irelevantnih informacija.

"Ovo je posebno uzbudljivo za milijune glazbenika na MySpaceu koji mogu koristiti ovaj alat kao komplement svojoj prisutnosti na MySpace Musicu i s ljudima koji su lajkali njihovu Facebook stranicu podijeliti široku paletu sadržaja, uključujući cijele kataloge albuma", stoji u izvješću za medije koje je lansirao MySpace.

Izvor: net.hr

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: