Nagrađivane Optoma NuForce slušalice postale su još bolje!

16. travnja 2016., pregleda: 743, komentara 0, Ocjena (3) korisnika:

Upravo su nam stigle najnovije audiofilske in-ear bežične slušalice, Optoma NuForce BE6i! Riječ je o poboljšanoj verziji nagrađivanog BE6 modela, s baterijom koja traje čak 8 sati! Također, novi model ima IPX5 certifikat, što znači da su izdržljive i otporne na kišu i znoj. 
 
Naručite putem webshopa,
uz besplatnu dostavu za cijelu Hrvatsku!
 
 
 
Nove BE6i su jedine Bluetooth® in-ear slušalice u potpunosti izrađene od aluminija, što omogućuje kristalno jasan zvuk i elegantan dizajn u laganom kučištu. Osim toga, slušalice nude Bluetooth sa aptX® i AAC kompatibilnost, za najvišu kvalitetu audio streaminga.Uživajte u 8 sati kontinuirane reprodukcije glazbe te poziva. Opremljene su s daljinskim upravljačem za upravljanje pjesmama, značajkama Siri, Google Voice te aktivaciju Bluetooth način povezivanja. Fokusirajte se na trening, slobodno ostavite na podu Vaš mobilni uređaj ili tablet, zahvaljujući iznimnom Bluetooth dometu od 30 m. 

Slušalice su iznimno ugodne za nošenje, zahvaljujući ergonomskom dizajnu, te 4 para silikonskih umetaka. S BE6i u pakiranju dolaze silikonski umeci koji su kraći od standardnih veličina- za veći komfor prilikom dužeg vremena slušanja te duži silikonski umeci- za poboljšanu izolaciju od buke te aktivan životni stil. Slušalice su dostupne u sivoj i zlatnoj boji te kompatibilne sa Apple mobilnim uređajima i drugim vodećim pametnim uređajima.

Za kraj, važno je napomenuti kako je model BE6 dobio brojne nagrade i priznanja, uključujući i 'Recommended' nagradu od techradar.com, 4 zvijezdice sa Daily Mirror i GadgetSpeak.com, dok je Digitaltrends.com BE6  uvrstio u popis '10 najboljih Bluetooth slušalica na tržištu'. 
Naručite putem webshopa,
uz besplatnu dostavu za cijelu Hrvatsku!
 
 

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: