Najrealniji 3D doživljaj zvuka - LG HX906TX kućno kino

15. veljače 2012., pregleda: 847, komentara 0, Ocjena (3) korisnika:

Jeste li se ikad pitali kako je doživjeti pravi 3D zvuk? Predstavljamo vam LG 3D zvučno Blu-ray™ kućno kino, koje vam omogućava doživljaj nove dimenzije zvuka. Ovaj 9.2-kanalnli full HD audio sistem dodaje vertikalnu dimenziju uobičajenom surround sistemu kućnog kina u svrhu dopunjavanja 3D doživljaja. Probudite svoja osjetila sa stvarnim 3D zvukom i uživajte u zaista potpunom 3D iskustvu.


 


USB izravno snimanje i reprodukcija


USB izravno presnimavanje je moćna i jednostavna funkcija modela LG HX906TX koja vam omogućava da presnimite audio snimke izravno s vaših CD-a na USB memoriju. Samo umetnite vaš CD i napravite MP3 glazbene datoteke.

Wi-Fi ugrađen


LG Blu-ray kućno kino HX906TX podržava bežični LAN (802.11b/g/n) kao i LAN putem žice (10/100Mbps), tako da se možete lako spojiti na najbližu dostupnu internetsku mrežu. Uživajte u slobodi bežičnog svijeta.

DLNA


DLNA (Digital Living Network Alliance) je standard koji koriste proizvođači potrošačke elektronike kako bi omogućili uređajima za kućnu zabavu da međusobno razmjenjuju sadržaje unutar kućne internet mreže. Primjerice, DLNA kompatibilno kućno kino se može povezati s DLNA kompatibilnim računalom kako bi se na njemu reproducirala glazba, slike ili filmovi s računala.

Reprodukcija s eksternih HDD memorija


Digitalni sadržaji kao što su MKV i DivX HD postaju sve veći stoga sve više ljudi prelazi na eksterne HDD memorije. Možete uživati u sadržajima kao što su filmovi, slike i pjesme putem vanjske HDD memorije.

Detaljnije pogledajte ovdje.


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: