Napravite savršen "selfie" uz Canon Legria Mini!

1. rujna 2013., pregleda: 399, komentara 0, Ocjena (2) korisnika:Selfie je danas apsolutni hit na Facebooku, Twitteru, Instagramu i sličnim mrežama, a ukoliko slučajno ne znate o čemu se radi, evo pojašnjenja: selfie su fotke samoga sebe, iz svih mogućih kuteva, u svim mogućim pozama, na svim mogućim mjestima. Kao apsolutna kraljica i predvodnica selfie-a najčešće se spominje Rihanna, da bi se nakon nje, taj trend munjevito proširio po svim društvenim mrežama, štoviše, uveden je kao službeni izraz u engleski riječnik!

Ukoliko je selfie i Vaša strast, predstavljamo Vam kameru koja će napraviti najbolje selfie fotke ikada!! Riječ je o kameri Canon Legria Mini, koja Vam omogućuje da smjestite sebe u kadar bez imalo muke, te uživate u različitim kutovima snimanja uz LCD ekran s podesivim kutom nagiba.

Canon Legria Mini osmišljena je upravo za snimanje samoga sebe, bilo da se radi o fotkama i snimkama za društvene mreže, blogove, Youtube, ili jednostavno - zabavu! Izrazite svoje interese uz novu perspektivu. Uz iznimno širokokutan objektiv zajamčeno ćete svaki puta snimiti cijeli trenutak. Prebacujte se između iznimno širokokutnog i snimanja iz velike blizine. Ovisno o sceni koju snimate možete promijeniti vidno polje jednostavnim dodirivanjem zaslona. Dijelite sadržaj putem ugrađene funkcije Wi-Fi i upravljajte usmjeravanjem videozapisa uživo s uređaja LEGRIA mini pomoću pametnog telefona ili tabletnog računala. Snimajte zapanjujuće Full-HD videozapise i fotografije uz CMOS senzor velike osjetljivosti!

 ... a kako ne bi sve ostalo na riječima, najbolje da pogledate video i uvjerite se sami...
...a evo i ključnih značajki:


Canon LEGRIA mini možete pogledati ovdje.

Za sve dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate!


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: